Categories Handbal

Un nou eșec la zece goluri diferență

CSM Oradea a fost învinsă de Handbal Club Buzău, scor 42-32, într-un meci contând pentru etapa a 19-a în Liga Națională de handbal masculin – ediția 2022/23. Partida a avut loc sâmbătă (25.02), la Buzău.

Formația antrenată de Cosmin Liberț a fost în avantaj la începutul jocului, însă gazdele au reacționat și au preluat controlul pe tabela de marcaj. Buzoienii au trecut definitiv la conducere la scorul de 5-4. După 19 minute de joc erau deja șapte lungimi între cele două combatante, iar la jumătatea confruntării tabela de marcaj indica 19-14.

Repriza secundă nu a schimbat cursul jocului. Formația gazdă a continuat să-și mărească avantajul. Ecartul maxim a fost de 11 lungimi. În cele din urmă jocul s-a terminat cu scorul de 42-32, defensiva orădeană fiind depășită cu regularitate în ultimele 30 minute de joc efectiv.

Emilian Turcu a înscris 7 goluri, Bogdan Munteanu, Valentin Ivancenco și Viorel Boșca au înscris câte 5 goluri fiecare, Mark Kovacs a punctat de 4 ori, iar Borivoje Djukic a înscris 3 goluri. Au mai marcat Bogdan Leonard Bora, Ciprian Aungurenci și Csongor Szasz, fiecare câte un gol pentru CSM Oradea. De cealaltă parte s-a remarcat Sergio Monteiro de Barro, autor a 9 goluri, secondat de Marius Anton – 7 goluri, respectiv Lukas Juskenas – 6 goluri pentru HC Buzău.

CSM Oradea înregistrează cea de-a 20-a înfrângere stagională. Formația bihoreană nu are niciun punct în clasament. În schimb, HC Buzău a ajuns la 25 puncte acumulate, situându-se pe locul al 9-lea în ierarhia de 14 poziții.

Următorul meci pentru CSM Oradea are loc tot în deplasare. Adversar este SCM Politehnica Timișoara. Partida este programată pentru data de 18 Martie anul curent.

About Author