Categories Fotbal

Un nou succes de moral pentru roș-albaștri

Vremea nu a ținut cu noi sâmbătă, cele două echipe FC Bihor și respectiv Șoimii Lipova fiind nevoite să se adapteze la condițiile dificile de joc, totuși gazonul terenului din Sântion a ținut destul de bine, elevii lui Florin Fărcaș reușind un joc bun, dominând partida în ciuda scorului strâns afișat la final.
Primul gol a venit în minutul 10, Cherman îl găsește demarcat în careu pe Hosu M care finalizează simplu, 1-0 pentru FC Bihor.
Tot roș-albaștri au rămas la cârma jocului, în minutul 13 Hosu pătrunde pe partea stângă, îl găsește liber pe Cherman la marginea careului care alunecă însă și trage telefonat în brațele portarului.
Contrar direcției jocului, oaspeții reușesc să egaleze repede, în minutul 15, după o minge câștigată la mijlocului terenului, pasă de angajament pe partea dreaptă de unde centrarea îl găsește liber pe Pop care face 1-1 cu un șut la colțul porții lui Bob.
Au urmat ocazii bune pentru bihoreni, aceiași Cherman în min 21 și Hosu M. în min 36 trecând pe lângă gol.
Ocaziile însă s-au răzbunat spre finalul primei reprize, o centrare de pe partea stângă a oaspeților este prost gestionată de apărarea noastră, minge bâlbâită în careu, iar Popovici reușește să o împingă în poartă și își duce echipa în avantaj la vestiare.
A doua repriză a început tot cu bihorenii la cârma jocului, adversarii mulțumindu-se să se apere, reușind și un presing destul de agresiv, dar pentru doar 15 minute, moment din care, nu au mai avut puterea să iasă din propria jumătate.
Golul de 2-2 a venit în minutul 66, Ioviță primește la 23 de metri pe partea stângă, pune mingea pe piciorul drept și trage năprasnic la colțul lung, portarul oaspeților plonjând fără succes.
A urmat un șir de acțiuni bune ale roș-albaștrilor, pe rând Roșu, Hosu A și Jurj S trecând pe lângă gol.
Golul victoriei a venit în minutul 82, Hosu A. primește la 22 de metri central, fentă de șut cu piciorul drept care destabilizează atât adversarul direct cât și portarul și șut apoi cu piciorul stâng la colțul scurt, 3-2 FC Bihor Oradea, care a fost și scorul final al partidei de la Sântion.
Au început jocul: Bob, Jurj C, Gal, Stan, Ioviță, Serediuc, Fărcaș, Gunie, Gheorghiță, Cherman, Hosu M.
Au mai intrat: Nergheș, Popa A, Lupșe, Petruș, Popa Adi, Roșu, Chindlea, Jurj S, Hosu A.

About Author