Categories Fotbal

George Pușcaș își trece din nou numele pe lista marcatorilor

Fotbaliştii români Radu Drăguşin şi George Puşcaş au marcat pentru Genoa, care a surclasat-o pe Cosenza, ultima clasată, cu 4-0, luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 28-a a ligii secunde italiene, Serie B.

Radu Drăguşin a deschis scorul în min. 33, islandezul Albert Gudmundsson a majorat diferenţa (57), George Puşcaş a înscris al treilea gol al gazdelor (60), iar polonezul Filip Jagiello a închis tabela (79).

 

Pentru fundaşul Radu Drăguşin a fost al treilea gol în 28 de partide în acest sezon, în timp ce atacantul George Puşcaş a ajuns la 5 goluri în 22 de partide. Ambii au fost integralişti în acest meci. Clasament 1. Frosinone 61 puncte 2. Genoa 50 3. Bari 49 4. FC Sudtirol 47 5. Pisa 42 6. Reggina 42 7. Parma 40 …

Neymar, out de la PSG.

Va fi operat la glezna dreaptă şi va lipsi tot sezonul
Neymar, atacantul brazilian al clubului de fotbal Paris Saint-Germain, va fi operat zilele viitoare la glezna dreaptă la Doha şi va lipsi ‘între trei şi patru luni’, a anunţat campioana Franţei, citată de AFP.

Neymar, care s-a accidentat pe 19 februarie în meciul de campionat cu Lille, ‘a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani’, iar ‘staff-ul medical al lui Paris Saint-Germain a recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă’, a indicat PSG, ce evaluează perioada de indisponibilitate ‘între trei şi patru luni

About Author