Parteneriat avantajos pentru sportivii universitari

Clinica Raze devine partener medical al Clubul Sportiv Universitar Oradea

Clubul Sportiv Universitar Oradea și Clinica Raze anunță semnarea unui parteneriat medical cu scopul de a furniza servicii medicale sportivilor din cadrul clubului. Clinica Raze devine partenerul medical oficial al CSU Oradea, punând la dispoziție consultații de specialitate, investigații imagistice și analize de laborator într-un singur loc și cu programare rapidă.

Sportivii din toate secțiile sportive ale CSU Oradea, inclusiv atletism, baschet, tir sportiv, volei, handbal, karate kyokushin, gimnastică ritmică, fitness și polo, vor beneficia de serviciile medicale specializate oferite de echipa medicală dedicată de la Clinica Raze.

Clubul Sportiv Universitar Oradea este recunoscut pentru tradiția sa în sport și pentru performanțele sale remarcabile. De-a lungul anilor, CSU Oradea a obținut numeroase titluri naționale, inclusiv la atletism, tir sportiv și karate kyokushin, și a furnizat constant sportivi pentru loturile naționale. Prin acest parteneriat, sportivii CSU vor avea acces la serviciile medicale oferite de Clinica Raze, permițându-le să-și îmbunătățească performanțele și să-și mențină sănătatea în cea mai bună formă posibilă.

About Author