Categories Handbal

Un egal cât o victorie pentru orădeni

CSM Oradea a înregistrat al 2-lea rezultat pozitiv în succesiune în Liga Națională de handbal masculin – ediția 2022/23. Echipa antrenată de Cosmin Liberț a remizat în deplasare, pe terenul lui CSM Focșani, formație aflată în jumătatea superioară a clasamentului. Rezultatul final a fost de 32-32. Meciul s-a desfășurat sâmbătă (01.04), la Sala Sporturilor din Focșani.

Formația orădeană a dictat ritmul jocului, controlând situația pe tabela de marcaj pe tot parcursul primei jumătăți. CSM-ul s-a desprins la mai multe goluri și a plecat în avantaj spre vestiare. Scorul după 30 minute de joc a fost de 14-11.

Avantajul a urcat la cinci goluri imediat după startul reprizei secunde, dar CSM Focșani a reacționat. Gazdele au egalat la 19, în minutul 37, dar Oradea a revenit în avantaj și s-a desprins din nou, chiar și la patru goluri, scor 27-23, respectiv 31-27. Focșani a replicat și a venit la conducere, scor 32-31, însă CSM-ul a egalat la 32 din lovitură de la 7 metri pentru a stabili rezultatul final.

Marcatorii echipei orădene: Viorel Boșca – 9 goluri, Borivoje Djukic – 7 goluri, Bogdan Munteanu, Valentin Ivancenco – 4 goluri fiecare, Ciprian Aungurenci, Mark Kovacs – 3 goluri fiecare, Csongor Szasz și Robert Gal – 1 gol fiecare. De cealaltă parte, Nikola Crnoglavac a reușit 9 goluri pentru Focșani.

About Author