Fostul internațional român, Vlad Moldoveanu pune capăt carierei de jucător

Fostul internațional român, Vlad Moldoveanu pune capăt carierei de jucător

Unul dintre cei mai valoroşi baschetbalişti români, Vlad Moldoveanu (35 ani), şi-a anunţat, luni, retragerea din activitatea sportivă, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sala de trofee a CS Dinamo.

„Este un moment greu pentru mine, deoarece asta fac de când m-am născut. E momentul să-mi schimb priorităţile, să las baschetul pe locul 2. Fac acest pas pentru copii. Sunt mulţumit cu ce am realizat în carieră, ştiu că am muncit pentru tot”, a mărturisit Moldoveanu, citat de pagina de Facebook a clubului.

 

 

”Nu am regrete, cred că mi-am atins potenţialul. Mi-am atins întotdeauna limitele fizice şi psihic, chiar un pic mai mult din punct de vedere fizic. Legat de următorul pas, vom vedea ce va fi. Se spune că sportivul are o primă moarte, dar e viaţă şi după baschet”, a declarat Vlad Moldoveanu.

După ce a jucat în liga universitară nord-americană (NCAA), Moldoveanu a evoluat la Benetton Treviso, Le Havre, Kalev/Cramo (Estonia), Turow Zgorzelec (Polonia), Stelmet Zielona Gora (Polonia), U-BT Cluj-Napoca, Buyukcekmece (Turcia), Ifaistos Limnou (Grecia), CSO Voluntari şi CS Dinamo.

About Author