Categories Fotbal

Ricardo Fărcaș: Se lucrează bine la Oradea

„A fost o victorie muncită, o victorie destul de grea, spun eu, pentru că am întâlnit un adversar bun. Cum am mai spus, în play-off sunt adversare bune, echipe cu tradiţie, echipe cu jucători de calitate, echipa care au obiective clare. Eu zic că am prestat un joc bun, acel joc pe care îl facem de obicei acasă, unde punem presiune pe adversar, ne creăm foarte multe oportunităţi, avem foarte multe momente bune de joc, ceea ce s-a şi văzut astăzi şi nu este niciun dubiu că jocul a fost net în favoarea noastră”, a declarat, la finalul partidei, FC Bihor – CSM Satu Mare 30, antrenorul principal al roș-albaștrilor, Florin Farcaş.

După acest succes, formaţia orădeană a ajuns să aibă o diferenţă de şase puncte în clasament faţă de echipa de pe locul II şi de şapte puncte faţă de formaţia de pe poziţia a III-a.

„A fost un meci bun, chiar dacă după cartonaşul roşu primit de cei de la Satu Mare a fost mai uşor, dar a fost un meci bun pentru noi, am atacat în continuu, am făcut jocul nostru, am avut o prestaţie bună şi suntem bucuroşi pentru toate cele trei puncte. Faptul că ne-am distanţat deja la şase puncte se datorează grupului, staff-ului, se munceşte bine aici la Oradea, suntem fericiţi, dar nu ne oprim aici, luăm meci cu meci, iar la final sperăm să fim acolo sus”, a declarat şi Ricardo Farcaş (foto), tânărul jucător al echipei orădene care a adus un plus vizibil pe fază defensivă formaţiei „roş-albastre” de când a venit.

About Author