Categories Handbal

Greu în fața unui adversar cu pretenții

CSM Oradea a fost învinsă de Steaua București în Liga Națională de handbal masculin – ediția 2022/23. Meciul s-a desfășurat duminică (09.04), la Arena Antonio Alexe din Oradea. Rezultatul final a fost de 24-36.

Jocul a fost controlat de militari. Aceștia au trecut pentru prima dată la conducere în minutul 4, scor 3-2. De aici și până la final, Steaua a fost la conducere până la final. Defensiva echipei antrenate de Cosmin Liberț nu a găsit soluții. La jumătatea partidei scorul a fost de 18-13. Repriza secundă a revenit bucureștenilor cu 18-11.

Valentin Ivancenco (foto) a reușit cinci goluri, Borivoje Djukic a înscris patru goluri, Mark Kovacs și Ciprian Aungurenci au reușit câte trei goluri, Paul Oargă, Alexandru Farcaș și Viorel Boșca au marcat câte două goluri, iar Bogdan Munteanu, Csongor Szasz, Radu Turturică (portar) au marcat câte un gol pentru CSM Oradea.

Milan Popovic a fost cel mai bun marcator al partidei. El a înscris de opt ori. Ciprian Sandu și Krsto Milosevic au avut câte cinci reușite, iar Andrei Mihalcea a reușit să înscrie de patru pentru Steaua.

CSM Oradea are 4 puncte și se situează pe locul 13 după 24 etape. În schimb, Steaua București are 46 puncte și un meci mai puțin, menținându-se pe locul 4.

About Author