Categories Fotbal

Au gestionat bine un meci cu miză uriașă

Peste 3 000 de oameni au ținut să asiste miercuri 3 mai la unul dintre cele mai importante meciuri din ultimele sezoane în ceea ce privește fotbalul.

FC Bihor a reușit o victorie extrem de prețioasă scor 2-1 în fața celor de la Gloria Bistrița, fiind practic punctele cu care își asigură în proporție de peste 99% prezența la baraj de pe prima poziție a clasamentului.

Jocul a fost unul cu un debut echilibrat, după care oaspeții au preluat inițiativa, dar fără a pune în real pericol poarta adversă. Doar Manolache cu o torpilă în bară de pe teste 35 metri a mai schimbat un pic ritmul jocului.

Partea a doua a fost una la discreția gazdelor care au irosit trei situații rarisime de gol prin acelși jucător, Marius Hosu ratangiul de servici al echipei. Păcat că nu se concentrează și nu profită de situațiile de care beneficiază fiind un punct negativ al lui personal și al echipei.

Una peste alta un test trecut cu brio de roș-albaștrii care arată că sunt capabili să joace meciuri importante cu miză la un nivel destul de bun, dar încă mai e mult până departe.

Din păcate fundașul central Andrei Gal s-a accidentat destul de rău la genunchiul piciorului stând, situație lui urmând a fi reglementată în următoarelezile.

Au marcat: Loren Ioviță (min. 4 – penalty), Andrei Gheorghiță (min. 77) / Marius Curtuiuș (min. 88)

FC Bihor: Ed. Nergheș – C. Jurj, A. Gal (min. 46 D. Stan), R. Farcaș, L. Ioviță – T. Serediuc (min. 46 Cl. Petruș), G. Cherman (min. 90 Al. Popa), R. Gunie, I. Ban – Sg. Jurj (min. 72 A. Gheorghiță) şi M. Hosu (min. 90+2 Ad. Popa). Antrenor: Florin Farcaș

Gloria: Fl. Bodea – G. Georgescu (min. 59 Ov. Stoianof), Copaci, I. Rus, Fridrich, Țica, Manolache (min. 71 B. Vasile), Adam Abdoul, Al. Stoica (min. 71 C. Davordzie), Gh. Gondiu (min. 59 R. Runcan) şi Al. Yameogo (min. 79 M. Curtuiuș). Antrenor: Adrian Falub.

About Author