Categories Fotbal

Florin Fărcaș: Am meritat această victorie

„Eu spun că a fost o victorie meritată, o victorie de sacrificiu, am arătat într-adevăr că atitudinea şi ambiţia pot să doboare calitatea şi bugetul adversarilor. Eu consider că din toate punctele de vedere am meritat această victorie, pentru că a fost un joc, spun eu, dominat per ansamblu de noi, cu foarte multe ocazii şi oportunităţi de a marca. Sigur că şi adversarul ne-a pus probleme, pentru că am întâlnit cel mai bun adversar din această serie, cu un lot numeros şi cu un buget foarte mare, un adversar care şi-a propus ca obiectiv promovarea, pe când noi am început campionatul cu un obiectiv de a creşte şi a forma şi astăzi am crescut şi suntem echipa care conduce în clasament şi sperăm din tot sufletul să rămânem acolo”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaş(foto).

„O victorie mare”

Dintr-o echipă care, vara trecută, când a început campionatul, a pierdut câţiva jucători şi avea un buget mult mai mic decât principalele contracandidate la promovare, FC Bihor a ajuns să domine campionatul și să obţină calificarea la baraj.

Aceste reușite se datorează şi faptului că cei din cadrul echipei FC Bihor sunt ca o familie, iar un rol deosebit pentru această stare de spirit îl are antrenorul principal Florin Farcaş. Nu trebuie omis nici personalul auxiliar, în frunte cu şeful bazelor sportive, Ovidiu Clonda, care a fost tot timpul alături de echipe şi, şi de această dată, a pregătit un gazon impecabil pe Stadionul Municipal.

„A fost o victorie mare, după un meci cu miză. Presiunea a fost pe ei. Noi am jucat dezinvolt, am făcut un meci foarte bun şi ne-am bucurat foarte tare de această victorie. Sper să o ţinem tot aşa şi să ajungem la baraj de pe locul I. Atitudinea colegilor mei se ridică la cel mai înalt nivel”, a declarat, la finalul partidei de miercuri şi Ionuţ Ban, căpitanul echipei orădene.

About Author