Categories Fotbal

Norma bihoreană a funcționat din nou

De când a început play-off-ul Ligii a 3-a, Seria a 10-a. FC Bihor înscrie cu lejeritatea cel puțin trei goluri pe meci. Cu unele mici excepții, orădenii își fac norma fără probleme. Sâmbătă 13 mai, tabela a arătat din nou 3-0 cu CSM Satu Mare, într-un meci fără istoric.

Cu unele mici excepții în debut, roș-albaștrii au dominat într-o manieră categărică demonstând încă o dată că sunt cei mai buni din serie și dupăsezonul regulat și după play-off.

Andrei Gheorghiță în două rânduri, în minutele 21, 59 a marcat alături de Marius Hosu cu trei minute înainte de pauză.

Elevii lui Florin Fărcaș au făcut din nou un meci pozitiv, cu o atitudine bună și cu dorința de a demonstra că sunt 100% pregătiți pentru baraj. Acum ei trebuie să demonstreze și acest aspect la momentul respectiv.

Vineri 19 mai cel mai probabil echipa secundă va face deplasarea la Bistrița pentru ca pe data de 24 mai să joace manșa tur de baraj cu Ungheni, în județul Mureș. Orădenii au nu mai puțin de zece zile să pregătescă la capacitatea maximă o dublă manșă în care sunt favoriți.

Pe data de 27 mai va avea loc jocul retur, la Oradea.

În mod normal, Ioviță & co. nu pot avea probleme cu un adversar mai modest dar care totuși rămâne un adversar. Este fotbal.

În celălalt joc se vor întâlni Gloria Bistrița și Corvinul Hunedoara. Câștigătoarele vor juca în dublă manșă finala barajului la capătul căruia o echipă din patru va promova în Liga a 2-a.
FC Bihor: Ed. Nergheș – C. Jurj, D. Stan, R. Farcaș, L. Ioviță, G. Cherman (74 Al. Popa), R. Gunie (62 Cl. Petruș), T. Serediuc (74 A. Chindlea), A. Gheorghiță, I. Ban (62 Ad. Popa), M. Hosu (68 Sg. Jurj). Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe.
CSM Satu Mare: K. Fila – I. Gorba, R. Prodan, L. Ermared, A. Negrea, Rodrigo Hernando (72 D. Lazăr), Ad. Bura (66 R. Ziman), A. Micaș (66 P. Tamas), Al. Mărieș (72 C. Brata), E. Zsiga (66 N. Pop), N. Suveg. Antrenor: Tiberiu Csik

foto: Narcis Alexandru

About Author