Categories Fotbal

FC Bihor „navighează” în derivă. Cârmaciul e ca și plecat

Din păcate la capătul unui sezon în care și-au îndeplinit o parte din obiectiv și anume ajungerea la baraj, dar obiectiv care putea fi depășit printr-o promovare mult dorită au venit și primele măsuri. Se pare că FC Bihor va rămâne fără numărul unu în club și anume fără președintele Șandor Kulcsar (foto) cel care în ultimul an a asigurat o transparență și o continuitate a progresului. Dar ce i se poate reproșa președintelui, faptul că au fost eliminați în baraj de o echipă spun eu, sub potențialul roș-albaștrilor și că nu a reușit să îmbănătățească soluțiile financiare progresive ale clubului.

Cu alte cuvinte Șony Kulcsar nu a reușit să atragă o serie de sponsori importanți către club, dar trebuie precizat că la ora asta nu este foarte atractiv să investești la FC Bihor din multe puncte de vedere. De asemenea în relația cu principalii finanțatori ai clubului în speță Primăria Oradea și în viitor Consiliul Județean Bihor, comunicarea cu aceștia și deciziile care au întârziat să fie luate probabil că nu au fost pe placul finanțatorilor. Este doar o presupunere. Un comunicat oficial al lămuri lucrurile. Deocamdată, Șandor Kulcsar și-a dat demisia doar verbal urmând a fi înaintată și în scris Consiliului de Administrație al FC Bihor.

La prima vedere pare o decizie pripită, dar ținând cont de faptul că și-ar fi dorit să ia unele măsuri radicale și nu a fost susținut, președintele a ales să plece de bună voie de mulți fiind considerat o „marionetă fără putere”. Mai mare influență avea sau mai bine spus are un așa zis om de sport, dar din păcate „tentativă de om de sport” care a susținut financiar echipa dar mereu a influențat clubului. Deocamdată când vorbești de FC Bihor e liniște și pace, pare să-și limgă rănile de la baraj, până la noi ordine. Viitorul va fi decis în fimcția de banii care se doresc a fi investiți în echipă.

About Author