Categories Fotbal

O altă premieră pentru minifotbalul din Bihor

Cupa Liceelor din Bihor va avea loc în paralel cu EMF Champions League

Oradea devine capitala minifotbalului continental în prima decadă a lunii septembrie (4-10), când Asociația Județeană de Minifotbal Bihor organizează cel mai mare eveniment din minifotbalul continental rezervat echipelor de club, respectiv EMF Champions League.
Concomitent cu Champions League se vor desfășura Masters Champions League, precum și prima ediție a Campionatului Național de minifotbal feminin dar și Cupa Liceelor bihorene la minifotbal. Competițiile vor avea loc la Arena Antonio Alexe (pe gazon sintetic), ca locație principală, respectiv Baza Sportivă Tineretului, ca locație secundară.
O premieră e reprezentată de competiția rezervată liceenilor bihoreni care va fi organizată prin implicarea Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

”Este o provocare pentru noi, să organizăm aceste competiții de minifotbal, la nivel continental. Ne-am dorit foarte mult să implicăm și tinerii din Bihor în competiție și am găsit acest sprijin din partea ISJ Bihor ceea ce nu poate decât să ne bucure și mai ales să ne onoreze”, a declarat Spiros Baltsavias, promotorul minifotbalului bihorean și manager al deținătoarei EMF Champions League, AEK Oradea.
Conform celor precizate de organizatori, un liceu bihorean poate trimite în competiție o singură echipă, cu un lot de maximum 16 jucători iar înscrierea este cu titlu gratuit.
”Așteptăm înscrierile echipelor liceelor din Bihor până la data de 1 august. Pentru noi este o competiție cu impact dublu. În primul rând jucătorii se pot bucura de acest minunat joc, evoluând, în paralel cu cei mai valoroși jucători de minifotbal din Europa. Apoi, acest turneu poate reprezenta și o selecție a celor mai talentați care vor putea fi urmăriți de selecționerii echipelor de minifotbal ale României”, a conchis Spiros Baltsavias.

About Author