Categories Fotbal

CSM Reșița cu Călin Cheregi pe bancă scrie istorie!!!

În Valea Domanului au fost circa 8.000 de spectatori prezenți la meciul CSM Reșița – CSM Deva.

Echipa lui Călin Cheregi (foto, 48 de ani) a câștigat cu 3-2 atât manșa tur, la Deva, cât și pe cea retur, la Reșița. În al doilea meci au marcat Aboubacar Gakou (11), Ștefan Bărboianu (36 – penalty) și Alexandru Negru (37), în timp ce pentru oaspeți au înscris Bogdan Țoiu (24) și Alin Pencea (50).

Retrogradată în 2021, CSM Reșița revine după doi ani în Liga 2.

”Bănățenii au întors spectaculos în tur și au învins cu 3-2 în deplasare după ce în minutul 50 erau conduși cu 2-0, iar la retur, purtați de peste 8.000 de suporteri, au dublat victoria! După deschidere de scor și egalare, Reșița a marcat de două ori în interval de câteva minute, iar promovarea a devenit evidentă în ciuda golului din minutul 50 prin care Deva s-a mai apropiat puțin”, a scris FRF.

Cei mai cunoscuți jucători ai echipei CSM Reșița sunt Ștefan Bărboianu, Cristian Zimmermann, Marian Drăghiceanu, Sebastian Velcotă, Alin Dudea, Nicușor Fota sau Laurențiu Breșneni.
CSM Reșița și CSM Deva nu au mai fost colege de serie în Liga 3 în acest sezon, spre deosebire de ediția trecută a campionatului. Fiecare și-a câștigat seria sa în acest sezon, Deva pe a 7-a, iar Reșița, pe a 8-a.

În faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2, CSM Deva (l1S7) a trecut de Șoimii Lipova (l2S8)(1-0 la Lipova și 2-2 la Deva), iar CSM Reșița (l1S8) a învins ACSO Filiași (l2S7)(2-2 la Filiași și 5-0 la Reșița).

About Author