Manchester City câștigă în premieră Champions League

Manchester City a reușit să încheie excelent sezonul 2022/23. Cetățenii au învins-o pe Inter în finala Ligii Campionilor de la Istanbul, scor 1-0, la capătul unui meci în care ambele formații s-au luptat de la egal la egal pentru cucerirea marelui trofeu.

Manchester City a învins-o pe Inter în finala UEFA Champions League
Sărbătoare mare la Istanbul, acolo unde Manchester City a scris istorie.Pentru prima oară în istoria de 143 de ani, Manchester City a câștigat cea mai puternică competiție inter-cluburi din lume.

În finala disputată pe stadionul Ataturk din Istanbul, „cetățenii” au câștigat la limită în fața Interului, în urma unui meci în care unicul gol al partidei a fost înscris de Rodri, în minutul 68.

Italienii au lovit la faza imediat următoare bara prin Dimarco, iar până la final, City a rezistat.Pep Guardiola a scris istorie la Istanbul în finala UEFA Champions League.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a câștigat pentru a treia oară trofeul Ligii Campionilor, după ce a reușit să ia de două ori pe banca Barcelonei (2009 și 2011).

Pep Guardiola a devenit abia al doilea antrenor după Sir Alex Ferguson care reușește să câștige Premier League, Cupa Angliei și UEFA Champions League alături de o echipă din Anglia.

About Author