Categories Fotbal

Numirea președintelui, încă în așteptare!!!

Au trecut aproape zece zile de când Șandor Kulcsar și-a dat demisia atât verbal cât și în scris din funcția de președinte al celor de la FC Bihor, ea fiind înaintată către membrii Adunării Generale a Acționarilor. Cert este un lucru, la această oră FC Bihor nu are un președinte iar interimatul nu mai este asigurat tot de fostul președinte. Deocamdată se vehiculau mai multe nume, doar că acestea erau ținute secrete iar o decizia finală se va lua după ce primarul va fi informat de propunerea AGA și acesta o va valida chiar dacă și verbal.

Încă din start, Kulcear Șandor a ținut să precizeze că demisia lui personală nu are nimic de-a face cu rezultate echipei care dacă ținem cont de bugetul alocat la începutul sezonului a fost peste așteptări. Aici vorbim de faptul că FC Bihor a câștigat atât sezonul regulat cât și play-off-ul, și că a marcat cele mai multe goluri dintre echipele participante, având nu mai puțin de 29 puncte distanță de o contracandidată și anume Lotus Băile Felix.

Cert este faptul că în viitorul sezon, FC Bihor se va înscrie din nou în eșalonul trei al fotbalului românesc. Există o serie de probleme stringente care nu acceptă amânare la nivelul jucătorilor, o parte dintre aceștia, nemulțumiți de faptul că au salarii mici, și foarte mici (pe bună dreptate) și-au anunțat intenția de a părăsi echipa. Nu este un secret, sunt unii dintre jucători care aveau un salar de 1 500 ron lunar și perfect adevărat ar trebui renegociate și cel puțin dublate pentru a mai continua la clubul roș-albastru.

Iar povestea că dăm șansă tinerilor că construim o echipă de bihereni și că să avem răbdare, este o lozincă care nu duce dealtfel nicăieri, e nevoie certă de întăriri la echipă, e nevoie de suplimentarea bugetului și binențeles de investiții în jucători de valoare peste nivelul lotului pentru ca pretențiile să pot crește.

Personal sunt sătul de vrăjeli care mai de care îmbrăcate frumos, dar care sunt spuse doar de dragul de a mai îndulci amărăciunea unui sezon RATAT și care trebuie trecut repede la capitolul, AȘA NU!!!

About Author