Categories Fotbal

Șandor Kulcsar: Demisia mea nu are legătura cu latura sportivă

Șandor Kulcsar (foto) a ținut să facă unele precizări cu privire la evenimentele care au avut loc în zilele trecute.

„Când am venit eu la club, în vară bugetul pe anul calendaristic 2022 era consumat. A trebuit să facem rectificare bugetară pentru a reuși să facem rost de bani să continuă în campionat. Acum când eu am plecat din club, în contul clubului sunt 300 000 ron, bani cu care se vor achita salariile pe lunile viitoare.

Sincer sunt cu sufletul împăcat, am mai spus-o răspicat, cifrele nu mint. FC Bihor a avut un sezon foarte bun din multe puncte de vedere cu excepția dublei cu cei de la Ungheni, care au jucători din afara localității și care dau unele salarii chiar și de 7 000 ron lunar. De asemenea trebuie spus faptul că în afara de salariul meu personal, care în primele luni l-am luat cu întârziere, nu mi-am decontat nici măcar o cafea sau un suc din banii clubului.

Mai mult, nu am luat nici măcar o primă de joc pe tot parcursul sezonului și nici în play-off. Dacă e să spun adevărul, am reușit să aduc din surse private o sumă de bani pentru club, în jur de 50-60 000 euro, bani folosiți exclusiv în folosul clubului.

Există în derulare contracte de sponsorizare cu un om de afaceri din Oradea care plătește lunar o anumită sumă (10 000 ron) de 17 luni în vigoare și care este onorat lună de lună. Sunt lucruri pe care eu le-am realizat și care ar trebui făcute publice. Aș vrea ca lumea să înțeleagă, eu nu am cum să revin asupra deciziei pentru că sunt lucruri anormale care nu le pot accepta.

Personal, atât mai doresc să spun, față de alte persoane responsabile din sport, pe mine chiar mă interesează ce se întâmplă cu FC Bihor și în viitor.

 

About Author