Categories Tenis

Simona Halep a îngrozit guvernul și marile bănci

Campioana română Simona Halep (foto(, deţinătoare a două titluri de Mare Şlem la Roland Garros şi Wimbledon, are reputația de a spune totul pe șleau și de a fi sincer cu privire la modul în care a câștigat banii.

Săptămâna trecută a apărut la Telejurnalul la TVR1 și a anunțat că a descoperit o nouă „portiță de câștig”, care, spune ea, poate să transforme orice persoană în milionar în 3-4 luni. Femeia de 28 de ani i-a îndemnat pe toți românii să profite de această oportunitate uimitoare înainte ca băncile mari să o oprească definitiv.

Și, desigur, la câteva minute după ce s-a încheiat interviul, Banca Națională a României a sunat să oprească transmiterea interviului lui Halep, dar era deja prea târziu.

Iată ce s-a întâmplat exact:

Prezentatorul emisiunii Telejurnalul, Mihai Rădulescu, l-a invitat pe Simona să-și împărtășească sfaturile sale cu privire la câștiguri, iar jucătoarea a dezvăluit o bombă:

„Succesul meu e datorat faptului că profit rapid de noile oportunități, fără să ezit. Și acum, sursa mea numărul unu de venit este un nou program de tranzacționare automată a criptomonedelor, numit Bit Pro Edex 4.0. Este cea mai mare oportunitate pe care am întâlnit-o în viața mea de a acumula rapid o mică avere. Îi îndemn pe toți să vadă despre ce e vorba înainte ca băncile să o oprească.”

Mihai Rădulescu era neîncrezător, iar Simona a scos telefonul și a arătat telespectatorilor câți bani câștigă prin noul ei program de care se zvonește acum în toată România.

Tranzacţii 2023
11 iunie
Dobândă
+25,493.30 lei
489,796.13 lei
Depozit de la
10 iunie
09 iunie
08 iunie
07 iunie
06 iunie
Dobândă
+19,583.39 lei
440,809.49 lei
Depozit de la
Dobândă
+10,394.43 lei
421,226.10 lei
Depozit de la
Dobândă
+17,393.33 lei
410,831.67 lei
Depozit de la
+11,394.22 lei
Depozit de la
Transfer
+23,493.34 lei
464,302.83 lei
Depozit de la
Timpul segmentului a expirat înainte ca Simona să poată da mai multe detalii, așa că avem un interviu exclusiv cu jucătoarea însuși, pentru a afla mai multe despre această oportunitate controversată.

 

INTERVIU EXCLUSIV CU SIMONA HALEP
„Poate ați auzit despre această nouă platformă de investiții în criptomonede numită Bit Pro Edex 4.0, care ajută oamenii obișnuiți din România, Asia și America de Nord să câștige averi peste noapte. Poate sunteți sceptici, pentru că sună prea bine pentru a fi adevărat.”

Simona continuă:

„Înțeleg, pentru că ști eu am gândit același lucru când un prieten de încredere mi-a spus despre asta. Dar, după ce am văzut câți bani câștiga, a trebuit să încerc și eu.

Mă bucur că am încercat, pentru că am câștigat cei mai mulți bani în cel mai ușor mod în toată viața mea. Vorbesc despre zeci de mii de lei pe zi pe pilot automat. Este cel mai rapid mod de a face mulți bani imediat. Și nu va mai dura prea mult după ce vor afla din ce în ce mai mulți oameni despre asta. Sau până când băncile o vor opri definitiv.”

 

CE ESTE BIT PRO EDEX 4.0 MAI EXACT? ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ?
Ideea din spatele Bit Pro Edex 4.0 este simplă: să permită unei persoane obișnuite să profite de pe urma criptomonedelor, care sunt, încă, cea mai profitabilă investiție a secolului XXI-lea, în ciuda a ceea ce cred oamenii.

Deși prețul Bitcoin a scăzut de la cea mai înaltă valoare a sa de 100.000 Lei pentru fiecare Bitcoin, brokerii încă dau lovitura. De ce? Pentru că mii de alte criptomonede în afară de Bitcoin care sunt tranzacționate cu profituri uriașe, zilnic.

Exemple de astfel de criptomonede sunt: Ripple, Ethereum, Monero, Zcash, și acestea încă fac profituri de peste 10.000% sau mai mult pentru oamenii obișnuiți în România.

Bit Pro Edex 4.0 vă permite să faceți profit de pe urma acestor criptomonede, chiar și pe o piață în scădere. Folosește inteligența artificială (IA) pentru a gestiona automat vânzări lungi și scurte în locul dvs., ca să puteți face bani non-stop, chiar și când dormiți.

Bit Pro Edex 4.0 este susținută de unele dintre cele mai inteligente personalități din domeniul tehnologic care au existat vreodată. Richard Branson, Elon Musk și Bill Gates, ca să numim doar câțiva.

 

Bill Gates și Richard Branson discută Bit Pro Edex 4.0 la CES 2020.

Aceste genii din domeniul tehnologic au construit companii multimiliardare rezolvând probleme compleze precum plățile online, calcul și transport. Acum abordează problema globală a inegalității averilor permițând tuturor – bogați sau săraci – să câștige suficienți bani pentru a trăi o viață fericită și îndestulătoare.

SECRETUL PROFITABIL PE CARE BĂNCILE NU VOR SĂ ÎL ȘTIȚI
Continuă Simona Halep,

„Trăim vremuri dificile din punct de vedere economic, și aceasta este soluția pe care o așteaptă oamenii. De-a lungul istoriei, nu am avut niciodată o astfel de oportunitate uimitoare de care pot profita și oamenii obișnuiți pentru a genera venituri uriașe într-un timp atât de scurt.

Unii oameni ezită să încerce pentru că este ceva foarte diferit. Și asta deoarece marile bănci încearcă să ascundă totul! Marile bănci fac propagandă și numesc criptomonedele și platforma Bit Pro Edex 4.0 o înșelătorie. De ce? Le este teamă ca profiturile corporațiilor lor se vor reduce după ce clienții vor ști cum să creeze averi uriașe singuri.

Adevărul este că criptomonedele reprezintă o revoluție în epoca în care trăim și toți cei care nu profită de această oportunitate o ratează. Am primit deja apeluri furioase și amenințări de la marile corporații financiare deoarece atrag atenția oamenilor asupra acestei tehnologii. Dar la naiba cu ele. Oamenii din România încep deja să afle adevărul și este doar o chestiune de timp până când vor afla din ce în ce mai mulți.

Spun asta deoarece și eu am primit sute de e-mailuri de la oameni care îmi mulțumesc pentru că am dezvăluit acest secret. Preferatul meu este de la un tânăr care i-a cumpărat fratelui său mai mic mașina visurilor lui – un Ferrari 488 Pista cu banii pe care i-a făcut cu Bit Pro Edex 4.0. Această platformă chiar face viața tuturor mai bună.”

 

Steven Baker a folosit profitul câștigat din Bit Pro Edex 4.0 pentru a-i cumpăra fratelui său mai mic mașina visurilor sale. Ce modalitate copleșitoare de a-ți folosi banii pentru a face ceva bun!
BIT PRO EDEX 4.0 CHIAR FUNCȚIONEAZĂ? L-AM TESTAT CHIAR NOI
Editorii noștri experimentați nu ne-au permis să publicăm interviul cu Simona Halep până când nu am verificat că Bit Pro Edex 4.0 este o oportunitate legitimă de a câștiga bani de acasă. Conducerea corporației noastre nu a vrut să lansăm nicio informație care ar fi putut provoca cetățenilor României pierderea banilor câștigați cu greu.

Așa că echipa noastră editorială a testat Bit Pro Edex 4.0 pentru a se asigura că funcționează cu adevărat așa cum Simona a fost descris. Unul dintre editorii noștri online, Mircea Albescu, s-a oferit voluntar să își riște banii și să testeze Bit Pro Edex 4.0.

Mircea are 53 de ani, tatăl a 2 fete, iar soția lui și-a pierdut locul de muncă anul trecut deoarece a fost bolnavă. A recunoscut că avea dificultăți financiare, iar această oportunitate de investiție ar fi putut fi o soluție.

Familia lui Mircea se chinuia să o scoată la capăt și spera că Bit Pro Edex 4.0 va putea să amelioreze greutățile financiare, așa că a decis să testeze sistemul și să raporteze rezultatele
Mircea raportează:

„La început, când am ascultat interviul cu Simona, am crezut că glumea. Să faci bani de acasă este doar un vis. Am decis să încerc, oricum ar fi, dată fiind situația mea financiară și de dragul jurnalismului de calitate.

Am urmărit un videoclip de prezentare a platformei și apoi m-am înscris. Videoclipul părea prea promițător, dar mi-am lăsat scepticismul la o parte. În câteva ore, am primit un telefon de la investitorul meu personal. Mi-a răspuns la toate întrebările și îndoielile pe care le aveam și m-a asigurat că voi câștiga bani. Punct.

Investitorul meu personal mi-a promis și că, daăc voi pierde un singur ban, îmi va rambursa imediat depozitul de 1.200 lei. Atât de încrezător era că platforma îmi va schimba viața. Este un serviciu de asistență clienți mai bun decât orice alt serviciu pe care l-am întâlnit și nu e de mirare că băncilor le e teamă.

După ce am primit acces la platformă, am depus investiția mea inițială de 1.200 lei. Cam atât cheltuiesc, împreună cu familia mea, pe mâncare proastă în fiecare lună, așa că am decis să nu mai mergem la fast food timp de o lună. Acum putem fi sănătoși și, în plus, avem șansa de a ne îmbogăți.

Bit Pro Edex 4.0 – sistemul însuși este o platformă de tranzacționare automată a criptomonedelor. Software-ul folosește algoritmi IA avansați și învățarea automatizată pentru a face predicții exacte pentru scăderea sau creșterea criptomonedelor. Apoi va cumpăra și va vinde automat în locul tău, non-stop. Tehnologia ne-a ușurat deja viețile în toate modurile posibile, așa că de ce să nu o folosim și ca să câștigăm bani?”

REZULTATELE ÎN TIMP REAL ALE LUI MIRCEA FOLOSIND ACEST SISTEM
„În mai puțin de o oră după ce am depus 1.200 lei, software-ul a început să tranzacționeze în locul meu. Ca să fiu sincer, îmi era teamă că îmi voi pierde toți banii. Și, desigur, prima mea tranzacție a avut o pierdere de 120 lei!

Am simțit că nu mai pot respira. Credeam că am fost înșelat. Eram gata să îmi sun investitorul personal și să îmi cer banii înapoi. Însă apoi mi-am amintit ce mi-a spus când am vorbit la telefon mai devreme: Algoritmul este corect în aproximativ 80-89% din cazuri. Nu vei câștiga FIECARE tranzacție, dar vei câștiga suficient și, per total, va fi profitabil.

Așa că am lăsat software-ul să facă tranzacții în continuare în locul meu și l-am urmărit atent. Următoarea tranzacție a fost profitabilă! Doar 91 lei, dar tot era ceva. Apoi, următoarea tranzacție a avut 246 lei profit. Apoi, 106 lei profit, ajungând la un profit total de 324 lei. Și asta în mai puțin de 5 minute!

În curând, am început să câștig bani mulți și nu-mi venea să cred. De fiecare dată când actualizam ecranul, profiturile mele erau din ce în ce mai mari. Parcă aș fi luat droguri, pentru că era o senzație interesantă.

De fiecare dată când actualizam panoul de control al tranzacțiilor, profiturile mele erau din ce în ce mai mari. Era foarte interesat!
Acum știu de ce Simona Halep este binedispus mereu. Și de ce marile bănci nu vor ca oamenii să afle despre această portiță de câștig. Până la sfârșitul zilei, câștigasem peste 3.650 lei profit, deloc rău pentru o investiție de început de 1.200 lei! Eram atât de entuziasmat, încât abia am reușit să adorm.

A doua zi era marți și trebuia să merg la muncă. Să fiu sincer (nu-i spuneți șefului meu asta), mi-a fost greu să mă concentrez la locul de muncă, știind că software-ul Bit Pro Edex 4.0 câștiga bani pentru mine.

M-am strecurat până la baie de câteva ori ca să îmi verific profitul, care se tot mărea (cu câteva pierderi mici prin unele locuri). Și, până la sfârșitul zilei, înainte să duc copiii la culcare, soldul contului meu era 6.531 lei. E mai mult decât câștigam eu într-o SĂPTĂMÂNĂ la locul meu de muncă!

Până la sfârșitul săptămânii, am câștigat, în total, 25.894 lei. Am retras exact 21.700 lei și am reinvestit restul. În 2 zile, am primit primul meu cec prin poștă – exact 21.700 lei. Nu-mi venea să cred că trăiesc așa ceva!”

Mircea a primit un cec de 21.700 lei pentru primele două săptămâni în care a folosit Bit Pro Edex 4.0
Continuă Mircea,

„Acum câștig constant încă 3.000 lei – 7.000 lei pe zi datorită Bit Pro Edex 4.0. Acum, banii sunt depuși în contul meu bancar odată la câteva zile. Doar după câteva clicuri, primesc banii în 24-48 de ore. De fiecare dată când transferul ajunge în contul meu curent, trebuie să mă pișc, să mă asigur că nu visez.

Din fericire, ÎMI ADOR munca, pentru că pot prezenta oamenilor știri importante (precum aceasta), altfel mi-aș fi dat demisia până acum. Totuși, am planificat o vacanță împreună cu familia în Bali, Indonezia, ca să sărbătorim faptul că nu mai avem datorii și că finanțele familiei sunt din nou în regulă!

Toate astea n-ar fi fost posibile fără generozitatea lui Simona și dacă nu și-ar fi spus secret în direct, la televiziune. Și mă bucur că am riscat și am încercat Bit Pro Edex 4.0. Soția mea este mai fericită ca niciodată, iar dulapul de jucării al copiilor mei este plin.

Colegii mei regretă că nu s-au înscris acum două săptămâni, ca mine. Însă, după puțin timp, toți cei din biroul meu s-au înscris (inclusiv șeful meu) și mi-au spus că sunt un erou pentru că l-am încercat.”

CUM SĂ ÎNCEPEȚI SĂ FOLOSIȚI BIT PRO EDEX 4.0 (LOCURI LIMITATE)
Ca să începeți nu aveți nevoie decât de computer, smartphone sau tabletă cu acces la internet. Nu aveți nevoie de cunoștințe specializate, în afară de folosirea unui computer și navigarea pe internet. Nu aveți nevoie de tehnologie sau de experiență cu criptomonedele, deoarece software-ul și investitorul personal vă garantează că faceți profit.

Un alt avantaj al acestui program este că puteți începe când doriți. Puteți să vă faceți programul propriu – 5 ore pe săptămână sau 50 de ore pe săptămână. Porniți software-ul de tranzacționare automată când doriți și puteți să faceți pauză când doriți (nu știu de ce ați vrea să faceți asta, totuși).

Ca să economisească timpul cititorilor noștri și să verifice mai bine funcțiile platformei, Mircea a creat un ghid pentru folosirea sistemului.

IATĂ GHIDUL MEU PAS CU PAS:
Primul lucru pe care îl vedeți este un videoclip care arată puterea Bit Pro Edex 4.0. Reclama este foarte îndrăzneață, dar este un produs american și așa sunt ei. Nu trebuie decât să vă scrieți numele și adresa de e-mail lângă videoclip pentru a începe imediat.

(Sfat: Chiar dacă decideți să nu investiți niciun ban, vă recomand să vă înscrieți acum, pentru că este gratuit, iar înregistrările pentru locuitorii României s-ar putea încheia în orice moment)

Schimbă-ți viața astăzi
1
2
Prenume
Nume
Adresă de poștă electronică
bitgo logonorton logosecure trading logo
mcafee logo
BID
578.06 lei
ASK
579.82 lei
În continuare, vi se solicită să alimentați contul. În timp ce navigam pe pagina de depuneri, a sunat telefonul. Era un număr internațional, așa că am ezitat să răspund, dar apoi mi-am dat seama că era evident cine mă suna.

Desigur, era account managerul meu personal. Serviciile lui au fost grozave. Mi-a explicat îtnregul proces de finanțare. Acceptă toate cardurile principale, precum Visa, MasterCard și American Express. Am continuat și am depus suma minimă, de 1.200 lei.

După ce am alimentat contul, am accesați secțiunea „Auto-Trader” a software-ului, am setat suma tranzacției la suma recomandată de 250 lei și am activat. Software-ul a început să facă tranzacții rapid; la început mi-am făcut griji, dar l-am lăsat să lucreze.

„Toată lumea vrea să fie bogată, dar nimeni nu știe cum s-o facă. Este o ocazie unică în viață să câștigi o sumă de bani care să îți permită să trăiești viața pe care ți-o dorești cu adevărat. Nu va exista mereu, așa că nu trebuie să ratați.” – Simona Halep

About Author

1 comment

Comments are closed.