Categories Atletism

Evoluție încurajatoare pentru Mihai Dringo la Jocurile Europene

Ștafeta României s-a clasat pe locul al 2-lea în proba de 4×400 metri mixt în cadrul concursului de atletism de la Jocurile Europene Malopolska 2023, eveniment găzduit la Cracovia (Polonia). Amintita întrecere a avut loc în cursul serii de joi (22.06).

Echipa României l-a avut în componență pe Mihai Sorin Dringo, legitimat la CSM CSU Oradea și antrenat de către Robert Olah. Amintitul sportiv a fost primul din echipa României și a alergat cei 400 de metri în 46.43 secunde.

Echipa României i-a mai cuprins, în ordinea în care au alergat, pe Elena Mirela Lavric, Robert Parge și Andrea Miklos. Timpul stabilit de România a fost de 3 minute 14,83 secunde.

Tricolorii au fost devansați cu 11 zecimi de secundă de echipa Sloveniei. Podiumul în serie a fost completat de Ucraina. De notat că în cealaltă serie a Diviziei 2, s-au înregistrat timpi net inferiori celor stabiliți în seria în care a alergat România.

Amintim că Mihai Sorin Dringo s-a clasat pe locul al 3-lea în proba de 400 metri plat la Jocurile Europene de la Cracovia. El a stabilit un nou record național al României la categoria de vârstă U23.

About Author