Categories Handbal

Au început pregătirile cu un cantonament intens

Echipa de handbal feminin, CSU Oradea, a revenit la pregătiri. Componenta Diviziei A a dat startul pregătirilor pentru noul sezon competițional cu un lot de jucătoare mult schimbat. Formația antrenată de Sebastian Tudor s-a despărțit de mai multe echipiere cu experiență, multe dintre ele ajunse la final de contract. locul acestora fiind luat de o serie de jucătoare tinere și totodată extrem de ambițioase.
“Lotul a suferit modificări consistente odată cu plecarea unor jucătoare cu experiență precum Andreea Preduca, Denisa Tudose, Mădălina Horj, Daria Trantea, Anamaria Mastan, Bâscă și Mara Păli, cărora le mulțumim pe această cale pentru aportul adus Am transferat jucătoare tinere, de perspectivă, cu dorință de afirmare, tocmai din dorința de a întineri lotul si mai mult pentru noua ediție de campionat, ca să începem o nouă etapă de construcție pentru anii care urmează. Jucătoarele nou venite sunt Bianca Enache (CNE Rm. Vâlcea – inter dreapta), Monica Medve (CSM Satu Mare – extremă stânga), Iulia Boroș (CSM Satu Mare – inter stânga), Naomi Valinciuc (CSM Satu Mare – inter stânga), Maya Bundea (Tonic Oradea – extremă stânga)”, a declarat antrenorul CSU Oradea, Sebastian Tudor.
După două zile de reacomodare cu efortul, CSU Oradea susține antrenamentele în regim de cantonament, având totodată programate și o serie de jocuri de verificare.
“Vom fi o echipă studențească extrem de tânără, cu planuri îndrăznețe pentru etapa care o demarăm în următorii ani. În momentul de față suntem în cantonament montan, la Beliș-Fântânele, urmând ca din data de 4 august să continuăm pregătirea la propria sală”, a mai spus antrenorul formației orădene, care ar dori să-și completeze lotul cu una sau două jucătoare, cu care clubul se află în negocieri.
Noua ediție de campionat este prevăzută să înceapă în primele zile ale lunii septembrie.

About Author