Categories Fotbal

Concentrați până la finalul partidei

Fotbaliştii de la FC Bihor şi-au continuat sâmbătă seria rezultatelor pozitive din jocurile amicale pe care le au programate în perioada pregătirii noului sezon competiţional.
De această dată „roş-albaştrii” au evoluat în deplasare, pe terenul celor de la Phoenix Buziaş, echipă din judeţul Timiş, componentă şi ea a Ligii a III-a.

Jocul a fost controlat de formaţia orădeană, care şi-a creat o serie de ocazii, dar a reuşit să marcheze o singură dată, pe final, în minutul 85, prin Florin Chitaş. Acesta a izbutit să-l învingă pe portarul gazdelor, cu un şut din opt metri, la colţul scurt, după o combinaţie cu Marius Hosu.

Pe lângă ocaziile avute, în prima repriză bihorenii au trimis şi mingea în bară, prin Alex Popa. De asemenea, Ionuţ Ban a scăpat singur cu portarul, dar nu a reuşit să-l învingă pe goalkeeperul celor de la Phoenix.

Deşi în prima repriză s-a consemnat un joc mai intens, în partea a doua au venit cele mai multe ocazii ale „roş-albaştrilor”, care au trecut pe lângă gol, prin Sergiu Jurj şi Andrei Chindlea.
A venit minutul 85 însă, când cel care a marcat şi cu Poli Timişoara, mijlocaşul Florin Chitaş a înscris şi de această dată şi a adus cea de-a cincea victorie din amicale pentru FC Bihor.

„A fost un joc bun, de angajament, în care ne-am creat destul de multe ocazii, dar nu am găsit soluţii la finalizare. Totuşi, sunt mulţumit de evoluţia băieţilor. Am întâlnit şi o echipă bună, agresivă, dar noi am controlat jocul, iar lipsa de luciditate din faţa porţii a făcut ca scorul să nu fie mai mare”, a declarat, la finalul partidei, tehnicianul formaţiei FC Bihor, Florin Farcaş.

Antrenorul Florin Farcaş a început partida în formula: R. Bob – Fl. Drăgan, Al. Popa, D. Stan, L. Ioviţă – G. Cherman, V. Calugher (min. 30 A. Chindlea) – Clemeniuc, T. Serediuc, I. Ban – Sg. Jurj
Din minutul 60 echipa a fost înlocuită cu următoarea formulă: M. Pînzariu – C. Jurj, Sg. Bactăr, R. Farcaş, Al. Stoian – G. Cherman (min. 75 A. Valkai), R. Gunie – A. Moga, Al. Sorian, Fl. Chitaş – M. Hosu.

Pentru FC Bihor va urma acum meciul de cupă de la Cluj, cu formaţia locală Sănătatea, miercuri, 16 august, de la ora 17:30.

About Author