Categories Alte sporturi

Mult prea puțin pentru un club de tradiție

Recent s-a încheiat Campionatul Național de Box U22, desfășurat în localitatea Tîrgu Mureș, în perioada 7-10 august 2023.
La startul întrecerii s-au aliniat 30 de cluburi, afiliate la Federația Română de Box, printre care s-a numărat și Clubul Sportiv Crișul Oradea, care a fost reprezentat de către sportivul Csiszer Márk, antrenat de dl. Viorel Crăciunea.
Márk, a concurat la categoria de +92 Kg, acolo unde a câștigat primul meci împotriva adversarului Potinca Edmund, de la C.S. Unirea Iași, fiind învins în semifinale de către sportivul Magdaș Paul, legitimat la CSM Zalău, cel care a și câștigat categoria de greutate. Astfel sportivul clubului Crișul, și-a adjudecat medalia de bronz.
Delegația orădeană a fost însoțită de către domnul Pleș Radu (președintele Asociației Județene de Box Bihor), cel care a avut și funcția de Delegat General din partea Federației Române de Box, la această competiție.
“Este o mândrie acest rezultat, mai mult, fiind vorba de o categorie de seniori, acolo unde știm cu toții că miza este mult mai mare. Márk este un sportiv care a revenit în competiție după doi ani de absență, cu o scurtă perioadă de pregătire. Fiind un sportiv foarte ambițios, respectând cu precădere programul de periodizare, întocmit de antrenorul Viorel Crăciunea, a reușit să urce pe podium, obținând un binemeritat loc III, pentru care îl felicităm atât pe el cât și pe antrenorul Crăciunea!” – Pető Dalma Csilla, director C.S. Crișul Oradea

About Author