Categories Fotbal

Își întăresc defensiva fără plus valoare!!!

Clubul FC Bihor anunţă transferul jucătorului Tamas Paublusztig, fotbalist care a evoluat în ultima perioadă la conjudeţeana Lotus Băile Felix.

Născut pe data de 17 septembrie 2001, Tamas Paublusztig evoluează pe postul de fundaş, unde poate fi folosit atât în centrul defensivei, cât şi în banda dreaptă.

P. Tamas a fost legitimat deja la clubul nostru şi va purta echipamentul cu numărul 34. Acesta este un jucăptor care poate juca atât în bandă cât și în centrul defensivei, dar care îân ultimii ani a fost mereu rezervă la Lotus indiferent de numele adversarului. Cu alte cuvinte este un jucător de umplutură care a ajuns în lotul roș-albaștriulor la cererea expresă a antrenorilor, fără a aduce deloc un plus valoare. Un moft al stafului care nu justifică investiția sub nicio formă. Comparativ cu jucătorii din sistemul defensiv al roș-albaștrilor, nou venitul nu poate emite pretenții de a juca titular, iar pentru postura de rezervă are concurență serioasă.

„Este un jucător tânăr, un jucător de perspectivă, cu calităţi bune din punct de vedere defensiv. Sper să se adapteze bine şi să fie un jucător important pentru noi”, a declarat antrenorul Florin Farcaş.

About Author