Categories Polo

Primele meciuri, primele teste adevărate pentru orădeni

În cursul după-amiezii de marți 5 septembrie în sala de conferințe a Oradea Arena, Șerban Sere directorul CSM Oradea a susținut o conferință de presă pe mai multe teme. Primii care au răspuns întrebărilor ziariștilor au fost Ciprian Cîmpeanu antrenorul secției de polo și Tiberiu Negrean, căpitanul echipei. CSM Oradea se află în fața une icompetiții extrem de importante și anume turneul de calificare LEN Champions League în perioada 8-10 Septembrie anul curentla bazinul propriu.

Întrecerea reunește patru echipe: Vouliagmeni (GRE), CC Ortigia (ITA), Primorje EB Rijeka (CRO) și CSM Oradea. Se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare conform următorului program:

Ziua 1 – Vineri (08.09)
– Ora 18:00 – Vouliagmeni NC vs CC Ortigia
– Ora 19:45 – CSM Oradea vs Primorje Rijeka

Ziua 2 – Sâmbătă (09.09)
– Ora 17:00 – Primorje Rijeka vs Vouliagmeni NC
– Ora 18:45 – CSM Oradea vs CC Ortigia

Ziua 3 – Duminică (10.09)
– Ora 10:00 – CC Ortigia vs Primorje Rijeka
– Ora 11:45 – CSM Oradea vs Vouliagmeni NC

Intrarea se va face pe bază de bilet la turneul LEN Champions League. Costul unui bilet pe zi de competiție (2 meciuri) va fi de 20 lei.

Cei doi erau de părere că o dată cu venirea unor jucători străini de certă valoare, mentalitatea la nivelul echipei este schimbată în bine și că au o echipă foarte bine structurată pe posturi.Ca de obicei, obiectivele principale rămân titlul național și CupaRomâniei pe plan intern, și un parcurs cât mai bun în Cupele Europene. După o pauză de cel puțin șapte ani, FR de Polo a dat organizarea Cupei României la Oradea, ceea ce este un real avantaj. Din păcate timpul este destul de scurt, doar șase săptămâni de pregătire până la primul joc oficial, iar relațiile de joc ar putea suferi. Față de sezonul trecut, bugetul secției a fost mărit printr-un efort de gestionare mai eficientă a banilor, plus că au rămas o serie de sponsori alături de echipă.

About Author