Categories Fotbal

Interes foarte mare pentru meciurile din Cupa României

Suporterii pot sta liniştiţi, mult aşteptatele meciuri cu FCSB şi Dinamo, din cadrul Cupei României, se vor desfăşura la Oradea, a dat asigurări preşedintele clubului FC Bihor Oradea, George Tătar.

„Mă bucur foarte mult că va avea loc un festival fotbalistic la Oradea. În prima mea conferinţă am spus că îmi doresc foarte mult să auzim pe acest stadion, la fel ca la meciul de barj cu Oţelul Galaţi, HAI BIHORU! La meciul de cupă cu FC Argeş au fost semne că putem reîncepe şi cred că pentru meciurile cu FCSB şi Dinamo se va crea o emulaţie şi îi aşteptăm pe suporteri într-un număr cât mai mare alături de noi, pentru că vreau să precizez un lucru foarte important: Noi după meciul cu FC Argeş am început deja discuţiile pentru nocturna mobilă şi pot să vă asigur în momentul de faţă că FC Bihor poate să joace acasă indiferent de ora care se va stabili de către televiziuni sau de către Federaţie, indiferent dacă vom juca în nocturnă sau nu, noi suntem pregătiţi, pentru că vom avea nocturnă mobilă”, a precizat în cadrul conferinţei de presă de miercuri dimineaţa, preşedintele clubului George Tătar.

„Aşteptăm să se stabilească data şi ora la care se vor disputa cele două meciuri. Încă nu am discutat despre bilete, vom reveni cu mai multe detalii săptămâna viitoare, pentru că, oricum până nu ştim data şi ora de disputare a lor, nu putem tipări biletele. Însă mai precizez o dată, cu abonamentele poate intra oricine, atât la meciurile din campionat, cât şi la cele din Cupa României”, a mai afirmat preşedintele clubului, George Tătar.

Conform preşedintelui FC Bihor, instalaţia de nocturnă va fi instalată pe Stadionul „Iuliu Bodola” înainte de meciul cu FCSB, programat în jurul datei de 27 septembrie şi va rămâne acolo până după meciul cu Dinamo, programat în jurul datei de 1 noiembrie. Astfel că există posibilitatea ca şi unele jocuri din cadrul campionatului, programate în acel interval să se dispute în nocturnă, „asta dacă va fi de acord şi Federaţia Română de Fotbal”.

Prezent şi el la conferinţa de presă de la Stadionul „Iuliu Bodola”, antrenorul principal Florin Farcaş, s-a referit la importanţa celor două jocuri cu granzii fotbalului românesc.
„Pentru fotbalul bihorean este o onoare şi o mândrie ca atât FCSB cât şi Dinamo să revină la Oradea. Iubitorii fotbalului îşi doresc asta de foarte mulţi ani. Pentru noi şi pentru tot ce înseamnă mişcarea fotbalistică orădeană este un lucru fantastic. Sperăm din tot sufletul ca la cele două jocuri lumea să fie în număr cât mai mare alături de noi, pentru că aşa cum a fost şi la jocul cu FC Argeş, atmosfera a fost una frumoasă şi jucătorii au simţit asta şi cred că şi ei au contribuit la acest succes frumos de a ne califica mai departe”, a precizat Florin Farcaş.

Până la meciurile cu FCSB şi Dinamo însă, echipa orădeană mai are de disputat meciuri importante în campionat, iar următorul dintre ele este cel de sâmbătă de pe teren propriu, cu Şoimii Lipova.
Partida, programată în cadrul etapei a III-a a Seriei a 8-a din Liga a III-a, se va disputa cu începere de la ora 17, la Stadionul „Iuliu Bodola”.

„Suntem într-un ciclu de pregătire destul de amplu, în care interesul foarte mare pentru noi este jocul de sâmbătă, pentru că întâlnim un adversar destul de incomod din punct de vedere valoric, un adversar care produce fotbal, o echipă care în ediţia trecută a fost o formaţie puternică a acestei serii, iar din acest punct de vedere ţinem să spunem că ne focusăm sută la sută pe jocul de sâmbătă, astfel ca la ora meciului să arătăm aşa cum ne dorim să arătăm şi punctele să fie în favoarea noastră. Nu va fi uşor pentru că Lipova este un adversar cu jucători experimentaţi şi nu întâmplător etapa trecută a produs această surpriză, din punctul meu de vedere, câştigând cu Timişoara, o echipă care are un obiectiv clar, acela de a se bate la promovare anul acesta”, a declarat antrenorul Florin Farcaş.

Vă reamintim că după primele două etape în campionat, FC Bihor ocupă primul loc în serie, cu 6 puncte, în timp ce Şoimii Lipova se situează pe poziţia a 5-a, cu 3 puncte.

Un bilet de intrare la meciul de sâmbătă, ora 17, cu Şoimii Lipova costă 10 lei, iar copii sub 14 ani au accesul liber.

About Author