Categories Fotbal

Andrei Militaru se alătură lotului lui FC Bihor

Clubul FC Bihor Oradea anunţă legitimarea jucătorului Andrei Militaru!

Andrei este născut pe data de 24 iunie 2002, în Bucureşti şi evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, putând fi utilizat atât în centru cât şi pe cele două benzi.

El a fost legitimat prima dată la Pro Progresul Bucureşti, după care a trecut pe la mai multe cluburi de juniori din oraşul său, Bucureşti: Sportul Studenţesc, Regal Sport Atletico Madrid şi Sport Team Bucureşti. Apoi a plecat în Germania, în anul 2015, fiind legitimat, pe rând, la cluburile: TSV Bernhausen, FSV Waiblingen, SV Vaihingen şi SGV Freiberg.

În 2020 s-a întors în România şi a semnat primul său angajament în calitate de jucător senior, la SC Popeşti Leordeni, apoi a evoluat şi la CSO Plopeni, pentru ca în anul 2022 să ajungă în Emiratele Arabe Unite, la Fleetwood United. În acelaşi an s-a întors în România, fiind legitimat la Minerul Costeşti, iar în prima parte a acestui an a ajuns din nou în Emiratele Arabe Unite, la Sporting Dubai.

Astfel, Andrei Militaru vine la FC Bihor, după ce ultima dată a evoluat pentru echipa din Dubai.

„Andrei este un jucător tânăr, de perspectivă, cu calităţi foarte bune din punct de vedere tehnic. Îi prevăd un viitor frumos”, a declarat antrenorul echipei „roş-albastre”, Florin Farcaş.

Clubul FC Bihor Oradea îi transmite bun venit la Oradea lui Andrei Militaru, cel care va purta numărul 21 pe tricou şi cât mai multe succese în echipamentul „roş-albastru”!

 

About Author