Categories Handbal

Un derby decis de debutul parții a doua

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Odorheiu Secuiesc, scor 25-34, în prima etapă din Divizia A la handbal masculin – ediția 2023/24. Partida a avut loc sâmbătă (16.09), la Arena Antonio Alexe.

Prima repriză a fost echilibrată. Cele două protagoniste și-au împărțit momentele de superioritate. Odorhei a fost în avantaj pe parcursul primelor 20 minute de joc, dar CSM Oradea a restabilit egalitatea la 11. De altfel, gazdele au realizat un parțial de 5-0, de la un deficit de trei lungimi și au trecut în avantaj, dar vizitatorii au egalat chiar înaintea pauzei, scor 15-15.

Oradea a înscris primul gol din partea a 2-a, dar Odorhei a replicat cu șase în succesiune pentru a trece definitiv în control. Practic întreaga repriză secundă a fost dominată de formația oaspete.

Viorel Boșca a înscris șase goluri, Emilian Turcu a punctat de cinci ori la prima apariție după operația suferită, iar Mihai Milu a punctat de patru ori. Alți șase jucători au marcat pentru CSM Oradea. În replică, Szabolcs Putnoky a înscris de șapte ori, iar Elod Szasz a adăugat șase goluri pentru învingători. La Odorhei a jucat Paul Oargă, fost jucător la CSM Oradea, autor a patru goluri în acest meci.

About Author