Categories Fotbal

Țintesc un nou succes în fața propriilor suporteri

FC Bihor va susţine sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17,00 următorul joc din campionat. Astfel, în cadrul etapei a 5-a a Ligii a III-a, Seria a 8-a, formaţia noastră va evolua pe teren propriu, în compania celor de la CS Socodor.

Vă reamintim că după patru etape, FC Bihor ocupă prima poziţie a clasamentului, cu 10 puncte, după trei victorii şi un rezultat de egalitate, în timp ce echipa din Socodor, care este nou-promovată în Liga a III-a, se situează pe poziţia a 5-a, cu 6 puncte, cu două victorii şi două înfrângeri.

„Întâlnim o echipă incomodă. În componenţa formaţiei din Socodor se află foarte mulţi jucători de Liga a III-a din zona Aradului. Au făcut o selecţie a tot ce a însemnat jucători de calitate de Liga a III-a, au luat şase sau şapte jucători de la Crişul Chişineu Criş, fostă echipă de ligă a III-a, care anul trecut a jucat barajul de promovare. Astfel, cu siguranţă va fi un joc greu, un joc în care va trebui să fim foarte atenţi, să fim foarte bine organizaţi şi mult mai lucizi la faza ofensivă şi să şi marcăm. Faptul că noi jucăm cu Socodor înainte de meciul cu FCSB nu este tocmai de bun augur pentru noi, pentru că toată lumea vorbeşte şi se gândeşte la acel, meci. Sigur. Şi jucătorii, în mintea lor, gândul zboară la acel eveniment, iar noi ca antrenori suntem într-o situaţie foarte ingrată, pentru că trebuie să îi capacităm bine pentru acest meci, pentru că nu trebuie să uităm obiectivul nostru principal îl reprezintă campionatul. S-a creat o emulaţie fantastică zilele acestea cu vânzarea abonamentelor. Mi-aş dori ca măcar jumătate din cei care au achiziţionat abonamente să fie alături de noi şi la jocurile din campionat”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Înaintea disputei cu formaţia din Socodor, tehnicianul echipei noastre se confruntă cu două probleme de efectiv. Este vorba despre aceiaşi jucători, Andrei Gal şi Ceorge Cherman, încă cu probleme medicale.

Meciul de sâmbătă, ora 17, cu CS Socodor este programat la Stadionul „Iuliu Bodola”. Preţul unui bilet de intrare la joc costă 10 lei, iar copii sub 14 ani au accesul gratuit.

 

About Author