Categories Handbal

Un nou succes în dreptul handbaliștilor orădeni

CSM Oradea a repurtat prima victorie în deplasare în Divizia A la handbal masculin – ediția 2023/24. Formația antrenată de către Cosmin Liberț a triumfat pe tereul lui CSU Politehnica Timișoara, scor 40-20.

Partida a avut loc sâmbătă (30.09) pe Bega. Jocul a fost controlat în totalitate de către bihoreni, aceștia impunându-se în manieră categorică. CSM-ul s-a desprins la 18-9 în primele 30 minute de joc. Ecartul a continuat să crească în partea a 2-a, nu mai puțin de 13 jucători trecându-și numele pe lista marcatorilor pentru orădeni.

Principalii realizatori au fost Viorel Boșca și Sebastian Sfârlea, autori a câte 6 goluri fiecare. Primul a avut procentaj 00% de eficacitate la aruncări. Alexandru Popa a punctat de cinci ori, iar Ionuț Băban și Alexandru Farcaș au înscris câte patru goluri fiecare pentru învingători. De la gazde s-a evidențiat Cristian-Manuel Spatariuc, cu 5 goluri din 14 aruncări asumate.

CSM Oradea obține a 2-a victorie consecutivă și ajunge la un total de 6 puncte după trei etape. Următorul meci are loc vineri (06.10), ora 16:00, la Arena Antonio Alexe, din Oradea. Adversar este CSM Reșița, intrarea fiind liberă.

About Author