Categories Handbal

Încet dar sigur, orădenii leagăvictoriile

CSM Oradea a bifat cea de-a 4-a victorie consecutivă în Seria A din Divizia A la handbal masculin – ediția 2023/24. Roș-albaștrii au învins pe terenul echipei CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, scor 38-24.

Partida a fost dominată de elevii lui Cosmin Liberț. După 4-4 în minutul 6, CSM-ul a punctat de patru ori consecutiv pentru a trece definitiv la timonă. La jumătatea confruntării scorul era de 21-15.

Repriza secundă a continuat sub aceleași auspicii. Avantajul orădenilor a urcat la zece lungimi în minutul 43 al jocului. Ecartul maxim a fost de 15 goluri, însă gorjenii au marcat ultimul loc al partidei.

Ciprian Aungurenci și Viorel Boșca au avut câte 7 goluri fiecare, Alexandru Popa și Sebastian Sfârlea au înscris câte 6 goluri, Denis Kirsch a terminat cu 4 reușite, Alin Calman a punctat de 3 ori, Emilian Turcu a avut 2 reușite, iar Ionuț Băban, Csongor Szasz și Florin Breban au marcat câte un gol fiecare pentru CSM Oradea.

Celelalte rezultate ale rundei a 5-a:

– CSU Politehnica Timișoara vs CSM Odorheiu Secuiesc, scor 22-37
– CS Universitatea Craiova vs CSM Făgăraș, scor 29-29
– CSM Reșița vs Unirea Sânnicolau Mare, scor 43-23

CSM Oradea se situează pe locul al 3-lea cu 12 puncte acumulate. Este devansată de CSM Odorheiu Secuiesc (15 puncte) și CSM Făgăraș (13 puncte).

Următorul meci pentru CSM Oradea are loc sâmbătă (21.10), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Adversar este CS Universitatea Craiova. Intrarea este liberă.

About Author