Categories Fotbal

Bilete pentru meciul cu Dinamo, de miercuri 25 octombrie!!!

Vă informăm că biletele de intrare la meciul din Cupa României, în care formaţia noastră va întâlni echipa Dinamo Bucureşti, pe data de 3 noiembrie, se vor pune în vânzare de miercuri, 25 octombrie, de la ora 14, atât online cât şi la casa de bilete de la Stadionul „Iuliu Bodola”.

Precum la meciul cu FCSB, preţul unui bilet de intrare la meciul cu Dinamo va fi de 50 de lei, preţ unitar pentru toate categoriile de vârstă. Astfel, din cauza cererilor mari şi a faptului că se estimează că tribunele vor fi pline, nu poate fi lăsată intrarea liberă pentru copii.

Reamintim că partida cu Dinamo, care contează pentru etapa a II-a a Grupei C din Cupa României se va desfăşura vineri, 3 noiembrie, cu începere de la ora 20:30.

Până atunci însă, în acest sfârşit de săptămână, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15, FC Bihor va disputa ultimul joc din turul de campionat al Ligii a III-a, Seria a 8-a.

Formaţia noastră va juca de această dată la Pecica, în judeţul Arad, pe terenul echipei locale Progresul.

Se vor întâlni echipele situate pe locul 5 (Progresul Pecica, cu 12 puncte) şi locul 1 (FC Bihor, cu 22 de puncte).

Cele două formaţii se vor prezenta la acest meci după ce în runda anterioară au înregistrat rezultate diametral opuse. Astfel, dacă FC Bihor s-a impus acasă cu 6-0 în faţa celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, în schimb Progresul Pecica vine după un eşec cu 0-5 pe terenul echipei Poli Timişoara.

„Suntem în faţa ultimei etape din acest tur de campionat, un tur în care am făcut lucruri frumoase până acum. Sperăm ca şi la ultimul joc să fim la fel de productivi, aşa cum am fost până acum şi să încheiem turul de campionat cu o victorie, cu trei puncte, pentru că pentru noi sunt foarte importante. Întâlnim o echipă destul de bună, cu calitate. Şi ei, precum suntem şi noi, sunt în grupele Cupei României. Nu întâmplător s-au calificat acolo, asta înseamnă că au un lot competitiv, cu calitate. Nu ne va fi uşor, pentru că ştim foarte bine că Pecica are în componenţa lotului jucători interesanţi. Sperăm ca la ora jocului să fim aşa cum trebuie să fim şi să aducem cele trei puncte, de care avem mare nevoie”, a declarat antrenorul Florin Farcaş.

Înaintea acestui meci, FC Bihor are trei jucători indisponibili, pe Andrei Gal, Marius Hosu şi Alex Popa.

Deplasarea formaţiei noastre spre Pecica se va face de vineri.

About Author