Categories Fotbal

Doar două echipe fără înfrângere în Liga a 3-a. Una e FC Bihor!!!

Poate vă vine greu să credeți dar din cele zece serii ale ligii a 3-a de fotbal din țara noastră, doar două echipe nu au cunoscut deocamdată înfrângerea. Una dintre ele este FC Bihor cu șapte victorii și două rezultate de egalitate. Aceeași linie de clasament o au și cei de la FC Afumați din Seria a 3-a a acestui eșalon, cu mențiunea că ambele formții au plus 19 la golaveraj.

Așadar la finele turului, roș-albaștrii sunt una dintre candidatele serioase la promovare în eșalonul superior cu mențiunea că este singura care a eliminat în CupaRomâniei o formație din Liga a 2-a și care este liderul seriei fără înfrângere.

Într-o altă ordine de idei, elevii lui Florin Fărcaș se află în fața unei noi premiere în fotbalul românesc, și anume primesc la jocurile oficiale, cel mai mare număr de suporteri din fotbalul primelor două eșaloane având totodată aproape 7 000 de abonați, ceea ce incredibil. Dacă ținem cont că au dat un jucător înainte de startul întrecerii în primul eșalon și că acesta chiar joacă la noua lui echipă, este o dovadă clară că se lucrează bine și procesul de instruire este cel corect. Nu ne rămâne decât să sperăm că această echipă va face totul pentru a-și îndeplini obiectivele iar o posibilă mărire a actualului buget ar fi perfect justificată pentru că Oradea chiar merită să aibă o echipă de fotbal într-un eșalon superior.

About Author