Categories Fotbal

FC Bihor în grafic pentru promovare. De miercuri se vând bilete pentru meciul cu Dinamo

În cursul dimineții de marți 24 octombrie la Stadionul Municipal Iuliu Bodola a avut loc o conferință de presă a celor de la FC Bihor. Au participat George Tătar președintele clubului, Florin Fărcaș antrenorul echipei și Călin Jurj, unul dintre jucători. Subietul principal a fost o analiză simplă la finele turului de campionat precum și câteva concluzii înainte de startul returului.

Încă de la început activitatea clubului a fost la înălțime în condițiile în care s-au alăturat o serie de noi sponsori echipei care referitor la toate cheltuielile au adus un plus la buget de proximativ 300 000 euro. O sumă deloc de neglijat la acest nivel, ceea ce spune multe despre nevoie de fotbal în Bihor și municipiul Oradea. Sportiv vorbind, nu i se poate reproșa nimic conducerii, echipe este pe primul loc cu șapte victorii și două rezultate de egalitate.

De asemenea au fost asigurate toate condițiile necesare pentru performanță la acest nivel.

Deocamdată… Despre viitor și depre posibilele planuri deocamdată doar așa sintetizând e nevoie de finalizarea lucrărilor la baza de la Motorul, iar la stadion vor continua unele lucrări la infrastructură.

Într-o altă ordine de idei, începând de miercuri 25 octombrie ora 14,00 se vor pune în vanzare biletele pentru meciul de Cupa României cu Dinamo, în jur de 3 500-4000 de bilete la stadion. Se vor vinde câte 4 bilete pentru fiecare doritor. Jocurl va avea loc vineri 3 noiembrie ora 20,30.

La rândul lui, Florin Fărcaș aprecia ca bun spre foarte bun parcursul echipei și binențeles că este loc de mai bine.

„La o primă concluzie, fotbalistic arătăm bine, echipa este într-o formă sportivă constant bună iar jocurile au fost majoritatea mai mult decât satisfăcătoare. Acum că am luat contanct cu adversarii, am văzut fiecare echipă în parte, vom ști să abordăm returul altfel. Încă de la început am avut încredere în acești băieți, știam ce antrenez, știam forța grupului, dar în continuare depindem de mai mulți factori. La ora actuală sunt mulțumit de ceea ce am realizat, jucăm un fotbal frumos, muncim la antrenamente, dominăm de multe ori adversarul, avem situații de a marca dar încă avem probleme la finalizare. E nevoie de timp, răbdare pentru ca și cei tineri să ajungă la un nivel superior, trebuie să avem grijă de ei. Peciu Nou și chiar Buziaș sunt adversari importanți pentru FC Bihor, spunea Florin Fărcaș.

Mai sunt de disputat șase jocuri din retur după care se va face o analiză și după care se vor stabili prioritățile clubului. Nu este un secret pentru nimeni, se dorește aducerea a doi sau trei jucători, doar că unele pretenții financiare sunt destul de exagerate. Nu s-a discutat efectiv posturile deficitare, dar sunt deja semnale, iar unii jucători doriți la Oradea și care sunt sub contract cu alte echipe, sunt foart5e greu de adus.

Călin Jurj spunea că atmosfera în cadrul lotului este una bună, echipa are potențial de creștere și că speră să nu rateze obieectivul promovarea , pentru că deja au ajuns de două ori la baraj și au experiența necesară trecerii la Liga a 2-a. rewferitor la acest aspect, el a jucat patru sezoane cu Poli Timișoara în Liga a 2-a și concluziona că jocurile de la baraj sunt exact ca și un meci la acel nivel.

About Author