Categories Atletism

Sunt tinere cu mult potențial de dezvoltare

Elevele profesorului Călin Laza au reușit să obțină rezultate excelente atât în proba individuală, prin Diana Verdeș, cât și pe echipe, în cadrul etapei finale a Campionatului Național de cros pentru categoria de vârstă U18.

Competiția s-a desfășurat la finele săptămânii trecute la Poiana Stampei, o localitate din județul Suceava aflată într-o zonă mirifică, la altitudinea de 1.000 metri.

Distanța pe care s-a alergat a fost de 4.000 metri, iar cel mai bun rezultat al delegației orădene în proba individuală a fost cel reușit de către Diana Verdeș, sportivă cu dublă legitimare, la LPS Bihorul – Atletico Slănic. Aceasta a terminat competiția pe locul al treilea cu timpul de 14:28 minute. În proba pe echipe, la aceeași categorie de vârstă (U18), formația alcătuită din orădencele Andra Danciu, Diana Verdeș și Kiss Kamilla a terminat competiția pe locul al doilea devenind astfel vicecampioane naționale pentru CS Atletico Slănic.

Locul al treilea a fost ocupat de către echipa LPS Bihorul Oradea care a avut următoarea alcătuire: Lukacs Diana, Miklovits Linett și Janosy Livia. De menționat că exceptând-o pe cea din urmă, care este legitimată doar la LPS Bihorul, celelalte 5 sportive au evoluat cu dublă legitimare LPS Bihorul – Atletico Slănic. Patru dintre elevele profesorului Călin Laza se vor afla din nou în aceeași localitate la finele acestei săptămâni deoarece sâmbătă vor alerga în cadrul etapei finale a Campionatului Național de cros pentru juniori I (U20). Cele patru fete sunt Diana Verdeș, Miklovits Linett, Lukacs Diana și Kiss Kamilla.

About Author