Categories Fotbal

Premieră în fotbalul românesc. FC Bihor joacă în campionat în nocturnă!!!

Vă informăm că meciul din etapa a 11-a a Seriei a 8-a din Liga a III-a la fotbal, pe care formaţia noastră FC Bihor Oradea îl va disputa acasă cu Phoenix Buziaş va avea loc marţi, 7 noiembrie, la Stadionul Iuliu Bodola şi va începe de la ora 18.

Astfel, meciul se va desfăşura în nocturnă, urmând a fi prima partidă pe care FC Bihor o dispută în Liga a III-a la lumina reflectoarelor. Cu alte cuvinte este o premieră în fotbalul românesc, ca o echipă din Liga a 3-a să își dpsiute cel puțin un joc de pe propriul teren în nocturnă.

Până la acel joc însă, mâine, FC Bihor va evolua în judeţul Timiş, pe terenul echipei de pe locul 3, CSC Peciu Nou, în prima etapă din retur, iar vineri, 3 noiembrie, de la ora 20:30, va susţine jocul din Cupa României cu Dinamo.

Cât priveşte jocul cu Dinamo, vă informăm că în prezent au mai rămas aproximativ 200 de bilete de intrare care nu au fost vândute.

Acestea pot fi achiziţionate în continuare online, pe site-ul clubului, www.fcbihor.ro, preţul unui tichet fiind de 50 lei.

About Author