Categories Fotbal

Sold-aut la disputa cu Dinamo. Campionatul rămâne prioritar

Biletele pentru meciul de cupă de vineri cu Dinamo se va juca cu casa închisă! Aceasta pentru că toate biletele puse în vânzare pentru acest joc au fost epuizate în cursul zilei de marţi!

Vă reamintim că jocul din etapa a II-a a Grupei C din Cupa României dintre FC Bihor Oradea şi Dinamo Bucureşti va avea loc vineri seara cu începere de la ora 20:30 la Stadionul Iuliu Bodola.

Va fi cel de-al doilea joc pe care echipa FC Bihor îl dispută la lumina reflectoarelor, după cel cu FCSB din prima etapă a fazei grupelor din cupă.

Clubul FC Bihor mulţumeşte tuturor 1 suporterilor care şi-au achiziționat abonamente sau bilete pentru acest joc şi îi aşteaptă în tribună pentru a susţine formaţia „roş-albastră”!

Într-o altă ordine de idei, miercuri1 noiembrie a avut loc o conferință de presă la care au participat George Tătar președintele clubului, Florin Fărcaș antrenor principal și Dorin Mihuț antrenor secund. Din păcate pentru acest joc vor lipsi patru jucători importanți ai orădenilor și anume Fărcaș jr. Călugher, Hosu și Gal, toți accidentați.  Porțile stadionului vor fi deschisela ora 17,30 vor fi șase porți de acces, dar una folosită doar de suporterii adversarului.

FC Bihor va intra în cantonament cu două zile înainte de joc cu un program foarte bine stabilit în care va exista și vizita la unele monumente din Oradea. Reamintim că la ora asta sunt valabile 7 200 abonamente, iar rețeta financiară a Cupei româniei a fost una benefică pentru gruparea bihoreană. Cu toate acestea Florin Fărcaș aprecia că aceste jocuri sunt un bonus, atenția maximă fiind îndreptată spre jocurile din campionat.

„Putem spune că pentru noi este un regal fotbalistic, pentru că Oradea a aşteptat de mult timp asemenea meciuri şi echipe importante. Desigur că Dinamo este un adversar puternic, de Liga I, dar noi sperăm să ne prezentăm cât se poate de bine. Trebuie să avem mai mult curaj decât la meciul cu FCSB, să arătăm că avem valoare şi calitate în joc. La meciul cu FCSB am fost temători. De această dată am pregătit echipa să fie mai dezinvoltă”, a declarat, într-o conferinţă de presă, antrenorul principal al formaţiei bihorene, Florin Farcaş.

Un alt subiect interesant este faptulcă echipa a pierdut punctele în meciurile oficiale cu goluri primite în ultimele minute exclusiv din lipsa de concentrare și marcaj. Aceste lucruri se pot corecta, iar fiecare jucător care face parte din lotulechipei când primește șansa de a intra în terenb trebuie să demonstreze că merită să facă parte din acest grup. Mesajul conducerii a fost unul extrem de clar, echipa trebuie susținută indiferent de numele adversarului, iar atunci când jocul nu este unul dorit de toată lumea, trebuie să se înțeleagă, FC Bihor face parte deocamdată din eșalonul trei, are jucători care se evideanțiază în eșalonul trei și care își doresc să facă performanță.

About Author