Categories Polo

Nu pot depăși un adversar superior indiferent de bazin

CSM Oradea a înregistrat prima înfrângere stagională în Superliga Națională de polo pe apă. Echipa antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor a fost învinsă de Steaua București, scor 7-5.

Meciul contează pentru etapa a 7-a din sezonul regulat și s-a desfășurat vineri (01.12), la bazinul Steaua din București. Scorul pe reprize: 3-1, 1-2, 3-2, 0-0.

Orădenii au marcat primul gol al partidei, dar Steaua a reacționat cu patru goluri în succesiune. CSM-ul a răspuns și s-a apropiat la o singură lungime, scor 4-3, consemnat la jumătatea partidei. În partea a 2-a au fost alte două situații în care vizitatorii s-au apropiat la un gol, dar nu au putut egalat, iar Steaua a macat ultimul gol al confruntării la intrarea în ultimul minut de joc.

Tiberiu Negrean a înscris două goluri, Petar Velkic, David Belenyesi și Mihnea Gheorghe au punctat câte o dată pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Nebojsa Vuskovic a avut patru reușite.

CSM Oradea are 7 victorii și un meci pierdut la această oră în Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2023/24. În schimb, Steaua București este neînvinsă în competiție.

About Author