Categories Fotbal

Atacant de aproape doi metri, dorit și de FC Bihor

David Ciubăncan, căci despre el este vorba, un tânăr crescut la UTA Arad, în vârstă de 19 ani și 1,97 înălțime, este jucătorul formației CFR Cluj Napoca. În prima parte a sezonului a fost împrumutat la Șoimii Lipova, Liga 3-a, unde a avut evoluții convingătoare.

Deși se află în cantonament în Spania cu feroviarii, arădeanul are mici șanse să fie păstrat în lot sau să prindă minute la prima echipă.

El are oferte de la formații ce-și doresc promovarea în Liga 2, dar antrenorul italian al „feroviarilor” a dorit să-i verifice potențialul înainte de a fi de acord cu următoarea sa destinație. Nu e exclus ca tânărul vârf crescut de UTA să și să rămână în „alb-vișiniu”, însă cel mai probabil el va pleca să joace constant la FC Bihor, CSM Deva, Olimpia Satu Mare, ACS Mediaș sau ACS Târgu Mureș. Dar, până una alta, fiul lui Marius Ciubăncan (ex. UTA sau Poli Iași) se bucură de beneficiile unui cantonament alături de jucători de calibru precum Ciprian Deac, Cristian Manea, Panagiotis Tachtsidis, Karlo Muhar sau fostul utist, Philip Otele.

About Author