Categories Fotbal

Încă doi jucători interesanți vor juca în roș-albastru

Un nou jucător care în stagiunea de toamnă a evoluat în Liga a II-a a venit la echipa noastră şi se alătură proiectului FC Bihor. Este vorba despre Sergiu Robert Ciocan, fotbalist care evolueză pe postul de mijlocaş lateral şi care vine la Oradea de la Unirea Dej.

Născut la 20 septembrie 1998, la Baia Mare, Sergiu Ciocan a semnat azi cu FC Bihor un contract valabil pe doi ani şi jumătate.
În actualul sezon el a evoluat în 14 din cele 15 meciuri la Liga a II-a pentru Unirea Dej, şi a disputat şi două partide în Cupa României.

„Este un jucător care provine din Liga a II-a, un jucător cu calităţi tehnice foarte bune, un jucător de execuţie, un jucător pe care îl ştim foarte bine. Ne aducem aminte, el a activat şi la Baia Mare, în Liga a II-a şi Liga a III-a, un jucător care ne-a pus destul de multe probleme în campionatele precedente, când jucam în compania celor de la Baia Mare. L-am ştiut, mi l-am dorit ca jucător, ne bucurăm că ne-a ales pe noi şi sperăm ca, împreună, să facem o figură frumoasă”, a declarat antrenorul Florin Farcaş, despre Sergiu Ciocan (foto centru).

Înainte să ajungă la FC Bihor, Sergiu a mai evoluat pentru Comuna Recea, Gaz Metan Mediaş, Minaur Baia Mare şi Unirea Dej.

Un tânăr fotbalist român, care s-a şcolit în Anglia, vine la echipa noastră!
În vârstă de 19 ani, Krisztian Gagyi a semnat cu FC Bihor pe o perioadă nedeterminată.

Ele este fundaş stânga, dar poate evolua şi pe postul de mijlocaş stânga.

Născut pe 30 decembrie 2004, în Târgu Mureş, Krisztian a plecat cu părinţii în Anglia, pe când avea 9 ani. El a început acolo fotbalul, iar ultima dată a evoluat la echipa Boston United din Liga a IV-a engleză. Odată cu venirea la FC Bihor el se află la primul contact cu fotbalul din România.

„Este un tânăr jucător care provine din Anglia. Un român, plecat de mic copil din ţară, a fost angrenat în academiile din Anglia şi a fost un jucător al unei echipe de Liga a IV-a din Anglia. L-am urmărit pe câteva videoclipuri, mi-a plăcut calităţile lui. Este un jucător de perspectivă, un jucător de viitor. Am avut o înţelegere cu familia şi a fost de acord să vină pe o perioadă mai lungă pentru că, aşa cum am spus, este un jucător de perspectivă şi noi credem foarte mult în calităţile atât fizice, cât şi tehnice ale jucătorului”, a declarat antrenorul Florin Farcaş.

About Author