Categories Alte sporturi

Orădeanca Faur Cezara, pe podium la Kosice

Karateka orădeancă Faur Cezara a cucerit medalia de bronz la categoria +40 de kilograme juvenil la turneul internațional.

Sâmbătă s-a dat startul în noul an competiţional la karate pentru sportivii antrenați de profesorul Ioan Vaida și Elena Vaida de la centrul de performanță Shogunul Oradea & Palatul Copiilor Oradea care au pășit în noul an cu un eveniment deosebit acesta a dat startul la noul an competițional prin participarea la a 16 ediție a Memorial of Michal Bozogan, clubul nostru participand la toate cele 16 ediții !

Competiţia a început la ora 10, la Sala Sporturilor din Kosice şi s-a desfăşurat la individual kata şi kumite pe 4 tatami. Au fost aliniați la start 498 sportivi, peste 1000 de înscrieri, de la 47 cluburi din 6 țări: Lituania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Ucraina și binențeles România!

A început o bătalie epică în competiție pentru a obține un loc pe podiu. Chiar dacă nu am reușit să obținem decât o medalie, sportivii orădeni și-au demonstrat valoarea obținând numeroase locuri 5 și 7:
– Luca Lalescu, Silaghi Bogdan, Paul Octavian, (juniori) Lencar Denis (cadeți), Raduly Marcus cu Debelka Erik (minicadeți) locul 5 kumite ajungând până în semifinale.

-sportivi Silaghi Ștefan, Mihelea Anamaria, Hanga Iasmina, Hanga Carina, Cipleu Dan, Szabo Krisztian, Sotiuț Francesca, Bokra Claudiu, Lazăr Serafim, Bocra Carmen, Ficuț Rareș au castigat câte unul sau două meciuri fiecare ocupând un onarabil loc 7 la grupa de kumite individual copii, deși au luptat excelent.

About Author