Categories Fotbal

A treia înfrângere, motive de îngrijorare

În cursul după-amiezii de sâmbătă 3 februarie, FC Bihor a susținut al treilea joc amical din această iarnă. De astă dată au întâlnit echipa CSM Lugoj, aflată pe primul loc în Liga a 4-a, Caraș Severin. În cele din urmă bihorenii au cedat cu scorul de 1-2, golul roș-albaștrilor fiind marcat de Sergiu Jurj.

În prima repriză, Florin Fărcaș a folosit formula: Bob – Gunie, Tamaș, Farcaș, Ioviță –  Călugher, Gîdea, Vînău, Tănase – Moga, Tincău. În partea a doua au jucat: Pânzariu – Jurj, Bactăr, Farcaș, Stoian – Cherman, Vasile, Ciocan, Hosu, Săutiuț, Jurj.

Echipa bihoreană se află în plin cantonament în Băile Felix, efectund zilinic câte două antrenamente pe zi. Asta nu scuză faptul că se află la cea de-a treia înfrângere consecutivă, orice rezultat pozitiv fiind bine venit pentru moral și pentru o mult mai mare încredere pentru viitor. Ca și în orice activitate sportivă, e nevoie de timp pentru ca nou veniții să se poate intagra cât mai bine, perioada de cantonament fiind una extrem de solicitantă, iar încărcătura emoțională poate fi un factor decisiv pentru lipsa concentrării.

Marți, 6 februarie, de la ora 16,00 la Baza Sportivă Tineretului, roș-albaștrii vor juca cu CS Oșorhei, echipă de Liga a 4-a Bihor.

About Author