Categories Alte sporturi

Efort mare pentru un succes în dreptul naționalei Angliei

Selecţionata Angliei a învins greu în deplasare, cu scorul de 27-24 (14-17) echipa Italiei, sâmbătă, în prima etapă a Turneului celor Şase Naţiuni la rugby.

XV-le Trandafirului a trebuit să aştepte minutul 45 pentru a prelua conducerea în meciul de la Roma, în faţa unei naţionale a Italiei fără complexe şi seducătoare în prima repriză, sub comanda noului său selecţioner, argentinianul Gonzalo Quesada.

Italienii au înscris trei eseuri, prin Alessandro Garbisi (10), Tommaso Allan (25) şi Monty Ioanne (80+4), Alan fructificând şi o lovitură de penalitate.

Anglia a răspuns cu două eseuri, reuşite de Elliot Daly (19) şi Alex Mitchell (44), şi cinci lovituri de penalitate transformate de George Ford.

Englezii nu mai reuşiseră să câştige primul lor meci în Six Nations din 2019.

Clasată pe locul al treilea la ultima ediţie a Cupei Mondiale, selecţionata Angliei, condusă de Steve Borthwick, abordează ediţia 2024 a Turneului celor Patru Naţiuni cu multă ambiţie, în ciuda absenţelor lui Owen Farrell (în pauză internaţională), Courtney Lawes (retras) sau Manu Tuilagi (accidentat).

Vineri, în partida de deschidere a ediţiei din acest an a Turneului celor Patru Naţiuni, Irlanda a învins Franţa în deplasare, cu scorul de 38-17.

Sâmbătă seara este programat meciul dintre Ţara Galilor şi Scoţia.

About Author