Categories Baschet

Oradea are nevoie de prelungiri pentru victorie

CSM Oradea a obținut o victorie spectaculoasă, 96-89, după prelungiri, cu CSO Voluntari, în al doilea meci din faza Top 10 a Ligii Naționale de baschet masculin.

Jocul a fost extrem de echilibrat, cu cele două echipe alternând la conducere, însă fără ca vreuna dintre ele să se distanțeze foarte mult pe tabelă.

Primul sfert a revenit ilfovenilor, 27-24, dar scorul s-a întors în favoarea gazdelor din Oradea Arena după pauza mare, 44-41.

Voluntariul a încheiat în avantaj de o posesie sfertul 3, 70-68. Apoi s-a distanțat până la 7 lungimi în ultima pătrime, dar Oradea a reușit să revină și să împingă meciul în timpul suplimentar. A fost 84-84 după cele 40 de minute regulamentare de joc.

Repriza de prelungiri a fost excelent gestionată de CSM Oradea, care s-a impus cu un parțial de 12-5, prin care a stabilit rezultatul final la 96-89.

Doi jucători de la CSM Oradea au totalizat câte 17 puncte, Erick Neal și Toddrick Gotcher. I-au urmat Tarolis, Pearson – câte 14, Richard – 13, Nicolescu – 10, Baciu – 6, Freeman – 4 și Alredge – 1.

De la CSO Voluntari s-a remarcat Rashard Odomes, cu 22 de puncte.

CSM Oradea a dominat meciul la capitolul recuperări, unde situația a fost 42-29, însă a pierdut destul de multe posesii – 18.

Următorul meci pentru CSM Oradea va avea loc miercuri, de la ora 20.00, cu Itelyum Varese, decisiv pentru calificarea în play-off-ul FIBA Europe Cup. Bihorenii au nevoie de o victorie la orice diferență pentru a merge mai departe.
Share pe Facebook
Share pe Wh

About Author