Categories Handbal

Orădencele depășite categoric de liderul întrecerii

Handbalistele de la CSM Deva au jucat primul meci din returul seriei C din Divizia A de handbal feminin.
Într-un meci contând pentru etapa a IX-a, în fața unui public numeros, fetele noastre, lidere cu punctaj maxim în serie, au întâlnit a patra clasată, CSU Oradea.
După un meci pe care l-au controlat în totalitate, devencele s-au impus la o diferență concludentă, de 25 de goluri, cu scorul de 42-17, într-un joc în care au înscris toate jucătoarele folosite de antrenori Daniel Gheorghe, Valentina Ardean Elisei și Olivia Nanu.
Oaspetele au înscris prima oară la 3-1, apoi CSM Deva a avut 9-1, 12-3, 16-4, 18-5 și 22-7, cea mai mare diferență de scor înregistrată în prima repriză.
La pauză s-a intrat cu 23-9 pentru CSM Deva, dar și în repriza secundă diferența a crescut constant pentru fetele noastre.
A fost 25-10 și 30-12, orădencele revenind la 32 -16, dar de la acest scor echipa vizitatoare a mai înscris doar într-un singur rând, la 38-17, fetele noastre câștigând cu 42-17.
Săptămâna viitoare, CSM Deva va avea o deplasare la CSU Reșița, iar apoi campionatul se va întrerupe, din nou, pentru circa o lună.
Devencele vor reveni în fața propriilor suporteri în jurul datei de 10 martie, când vor întâlni pe CSU Timișoara.

About Author