Categories Handbal

Superbă calificare în Cupa României

CSM Oradea s-a calificat în turul al 2-lea din Cupa României la handbal masculin – ediția 2023/24. Formația antrenată de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi a învins pe terenul Universității Craiova, scor 36-28.

Meciul a avut loc marți (06.02), la Sala Ion Constantinescu din Craiova. Jocul a fost controlat de orădeni în întregime. Ei au început foarte bine desprinzându-se la 6-1 în minutul 6. Diferența a urcat la șapte lungimi spre jumătatea primei reprize, respectiv la zece în ultimul minut al jumătății inaugurale. La jumătatea confruntării scorul era de 18-9.

Repriza secundă nu a adus vreo schimbare. Echipa orădeană a rămas în control și a prevenit orice încercare a gazdelor de a reduce din deficit.

Csongor Szasz a înscris de 10 ori, Ciprian Aungurenci a adăugat 8 goluri, Alexandru Farcaș a înscris de 6 ori, Viorel Boșca a punctat în 3 rânduri, Alexandru Popa și Deniss Krisch au punctat de 2 ori fiecare, iar Emilian Turcu, Ionuț Băban, Alexandru Bogdan și Florin Breban au marcat câte o dată pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Ion Ianași a înscris de 7 ori.

CSM Oradea avansează în turul al 2-lea din Cupa României. Până la aflarea oponentului, echipa se întoarce acasă pentru a pregăti meciul cu CSO Teutonii Ghimbav, din playoff-ul de promovare în Divizia A.

About Author