Categories Handbal

Un test elocvent în Cupa României

CSM Oradea va juca în compania prim divizionarei CSM Focșani în turul al 2-lea din Cupa României la handbal masculin – ediția 2023/24. Meciul se va desfășura la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Tragerea la sorți pentru confruntările din optimile de finală ale Cupei României a avut loc marți (20.02), la sediul Federației Române de Handbal. Iată confruntările din această fază:

– CS Medgidia vs CSM București
– CSU Politehnica Timișoara vs AHC HC Buzău 2012
– CS Politehnica Iași vs Dinamo București
– CSM Oradea vs CSM Focșani 2007
– AHC Potaissa Turda vs CSM Constanța
– CS Minaur Baia Mare vs CSM Vaslui
– CSA Steaua București vs CSU din Suceava
– CSM Sighișoara vs CSM Bacău

CSM Focșani 2007 se situează pe locul al 8-lea din totalul de 14 poziții în Liga Zimbrilor. Are șase victorii, trei rezultate de egalitate și opt meciuri pierdute cu nouă etape rămase de disputat din actuala ediție de campionat, având cu șapte puncte mai mult decât locul 11, primul ce merge la barajul de menținere în primul eșalon al României, respectiv cu nouă puncte mai mult decât locul 13, unul direct retrogradabil.

Amintim că formația antrenată de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi a trecut în actuala ediție a Cupei României de CSO Teutonii Ghimbav (baraj) și CSU Craiova (turul 1). Ambele meciuri au fost disputate de orădeni în deplasare.

Vom reveni cu informații referitor la confirmarea datei și ora de începere meciul confruntarea dintre CSM Oradea și CSM Focșani 2007.

About Author