Categories Alte sporturi

Au țintit bine ca număr de medalii

Timp de patru zile, CSU Oradea a fost gazda etapei cu numărul 3 a Campionatului Național de tir sportiv, rezervată probelor de pistol și pușcă aer comprimat, juniori, tineret și seniori, feminin și masculin, precum și mixt.

Au fost prezente la startul competiției nu mai puțin de 9 cluburi din țară (CSA Steaua, CSM Arad, CSS Dinamo, Poli Iasi, CSU Cluj, CSU- CSM Focșani, CSM Brașov, CSȘ Triumf și CSU Oradea) care concomitent cu alte trei din Ungaria (Szazhalombata, Debrecen și Szeged) s-au luptat și pentru laurii ediției 2024 a cupei internaționale CSU Oradea Shooting Cup.

Într-o astfel de companie selectă, CSU Oradea a reușit să-și adjudece nu mai puțin de 26 de medalii, din care 10 de aur, 10 de argint și 6 de bronz.

Cele două competiții au reprezentat un bun prilej de verificare pentu sportivi antrenați de Adriana Floruța și Vasile Leț care urmează să participe la Campionatele Europene din Ungaria. Pistolarul juniori Bucsias Levente și pușcașa junioară Lezeu Alexia.

Cei doi se pregătesc asiduu pentru a lua în cătare un rezultat cât mai bun la europenele ce se vor desfășura în perioada 24 februarie-3 martie, la Gyor, dar și pentru Campionatele Naționale de juniori I si II din 7-14 martie, de la București.

About Author