Categories Alte sporturi

Record de participare în circuitul „Oradea Joacă Padel”

32 de echipe, 12 la profesioniști, 16 la nivelul 2 și 4 la feminin, s-au aflat la startul etapei a 3-a din tradiționalul circuit „Oradea Joacă Padel”. Dincolo de acest record de participare turneul a avut și un standard calitativ ridicat prin prezența unor echipe de top din circuitul național.
Etapa s-a încheiat sâmbătă, 16 martie, aproape de miezul nopții cu o finală de vis: favoriții nr. 1: Andrei Dărăban & Bogdan Sturzu (Oradea) vs Bogdan Bristan & Silviu Popescu (Timișoara). Orădenii au salvat o minge de set și au câștigat primul act la tie-break 7-6 (4). Echilibrul a rămas prezent până spre finalul setului secund adjudecat de orădeni cu 6-4. Așadar 7-6; 6-4 după o oră și jumătate de joc. Locul 3 a fost ocupat de Horia Matei & Emil Bronț iar în semifinale au ajuns și Andreas Niemersheim & Mircea Vasiu.
„Doctorii” Ionuț Codreanu & Cristi Bobîlcă au pătruns în finala nivelului 2 unde s-au înclinat în două seturi în fața bănățenilor Alex Spinu & Denis Sas. Surpriza a reprezentat-o „bronzul” trecut în cont de George Negrău & Daniel Marian (antrenor Laurențiu Tomulescu) după o super finală-mică în compania timișorenilor Daniel Neacșu & Alex Lepa.
Nivelul feminin, organizat în premieră în circuit a fost câștigat de Luana Călburean & Denisa Bronț urmate de Amalia Tundrea &Antonia Perțe și de Mădălina Matei & Iulia Szasz.
Acum caravana se mută, cu mic cu mare, la Timișoara, unde în perioada 22-24 martie se va disputa etapa de Circuit Național.

About Author