Categories Baschet

Orădenii într-o vizibilă creștere de formă

CSM CSU Oradea a învins CSM Constanța, scor , în meciul de deschidere din playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24. Partida a avut loc marți (09.04), la Oradea Arena.

Jocul a fost controlat de bihoreni în întregime. Aceștia au realizat un parțial de 17-0 în deschiderea partidei pentru a se desprinde practiv în mod decisiv. Secvența inaugurală s-a încheia cu scorul de 24-10.

Formația roș-albastră a continuat să joace mult mai bine, controlând cu autoritate lupta la recuperare și având un nivel superior de contribuție din partea unității a 2-a. De cealaltă parte, Constanța nu a găsit ținta de la distanță în prima jumătate. Scorul după 20 minute a fost de 52-25.

Sfertul al 3-lea a consemnat un regal ofensiv la ambele panouri. Kris Richard a ridicat publicul în picioare cu mai multe reușite spectaculoase și a atins borna 20 la puncte marcate în timp limitat de joc. Secvența a fost adjudecată de orădeni după coșul pe sirenă semnat de Luca Năstruț. La intrarea în secvența decisivă scorul era de 82-54.

Ultimul act a decurs conform aceluiași scenariu. Antrenorii celor două echipe au rotit întregul efectiv aflat la dispoziție. Tripla lui Jon Arledge a dus zestrea echipei orădene dincolo de borna 100, finalul partidei oferind această satisfacție publicului local, care a avut parte de numeroase acțiuni de mare spectacol în această seară.

Kris Richard a totalizat 20 puncte, 5 recuperări, Jon Arledge a adăugat 16 puncte, Cătălin Baciu a terminat cu 14 puncte, 6 recuperări, Donatas Tarolis a terminat cu 11 puncte, iar Toddrick Gotcher a bifat 10 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Jorden Duffy a totalizat 19 puncte pentru CSM Constanța.

Scorul general este de 1-0 pentru CSM CSU Oradea. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Următoarea confruntare este programată joi (11.04), ora 19:00, tot la Oradea Arena.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *