Categories Fotbal

FC Bihor va juca vineri, la Buziaș

Vă informăm că fotbaliştii de la FC Bihor dispută în acest sfârşit de săptămână jocul din etapa cu numărul 4 a play-off-ului Seriei a 8-a a Ligii a III-a. Urmează, astfel, o nouă deplasare în judeţul Timiş, de această dată la Carani, acolo unde îşi dispută echipa Phoenix Buziaş jocurile de acasă.

Meciul Phoenix Buziaş – FC Bihor Oradea va avea loc vineri, 19 aprilie, de la ora 17, la Stadionul Comunal din Carani şi va fi transmis în direct online de FRF TV.

Ne pregătim cu responsabilitate maximă, cu concentrare în tot ceea ce facem, implicare în procesul de instruire, intensitate foarte mare, pentru că pregătim jocurile de un nivel ridicat. Nu ne rămâne decât să mergem cu gândul la victorie, să aducem toate cele trei puncte, să creştem din punct de vedere a jocului şi să arătăm bine”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş.

Tehnicianul roş-albaştrilor are două probleme de efectiv înaintea acestei dispute, Alexandru Stoian şi Răzvan Gunie fiind accidentaţi.

Vă reamintim că, în prima etapă din play-off, la 30 martie, FC Bihor a întrecut acasă, la Stadionul Iuliu Bodola, echipa din Buziaş cu scorul de 4-1, în timp ce în sezonul regular, în etapa a 2-a, pe 2 septembrie, FC Bihor s-a impus la Carani cu scorul de 2-0, pe când în returul de la Oradea, în cadrul etapei cu numărul 11, într-un joc disputat în nocturnă, pe 7 noiembrie, roş-albaştrii au câştigat cu 4-2.

Între timp însă, în ultima etapă din play-off, sâmbătă, 13 aprilie, Phoenix Buziaş a reuşit un rezultat bun, remizând cu scorul de 2-2, pe terenul echipei Politehnica Timişoara.

Am spus-o tot timpul, Buziaşul este o echipă surprinzătoare prin tot ceea ce face, s-a văzut şi ultimul rezultat al lor, 2-2 la Poli Timişoara. Am văzut şi la noi acasă, când am înscris destul de greu, a fost 1-0 până la pauză, după care a doua repriză, pe contraatac, pe spaţiu liber, am reuşit să dăm golul 2 şi apoi a fost mult mai uşor. Este o echipă bine organizată, cu jucători de calitate, cu un antrenor care ştie să îşi pună echipa foarte bine în teren din punct de vedere defensiv. Nu va fi uşor, va fi un joc destul de greu, ţinând cont că Buziaşul îşi vinde destul de scump pielea în acest play-off, dar noi suntem pregătiţi. Aşa cum am fost şi la meciul de la Peciu Nou, vom fi pregătiţi şi, astfel, sperăm ca rezultatul să fie de partea noastră”, a mai precizat antrenorul Florin Farcaş.

După trei etape din play-off, FC Bihor ocupă primul loc, cu 53 de puncte, fiind în continuare singura echipă neînvinsă din Liga a III-a, în timp ce Phoenix Buziaş este pe poziţia a 4-a, cu 33 de puncte.

About Author